Yalova Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 03 Kasım 2008 08:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Yalova Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Yalova İl Müdürlüğünden:

Aşağıda belirtilen işyerine Eski Hükümlü Daimi İşçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat Tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilecektir.)

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Sosyal Durumu Meslek İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
Yalova İl Müdürlüğü Yalova Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Otobüs Şoförü 1 İlköğretim Okulu ( İlkokul- Ortaokul ) (En az 5 Yıllık E Sınıfı Ehliyetine Sahip Olmak)

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde diploma ve Eski Hükümlü belgeleri ile Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine şahsen başvurabilecekleri gibi internet (http//www.iskur.gov.tr) üzerinden de başvurularını yapabileceklerdir. Kamu taleplerinde eğitim, tecrübe, kamuda çalıştığa dair belge ve ehliyet vb. belgeleri nihai listeler oluştuktan sonra işverene takdim etmeleri gerektiği,yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenlerin listelerden çıkartılacağı, yanlış beyandan kişilerin sorumlu olacağı, kuruma hiçbir sorumluluk yüklenmeyeceği hususlarının bilinmesi gerekmektedir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi,işçi isteğinde bulunan kurum ve kuruluşlarına bildirecektir.

Ayrıca adayların noter huzurunda çekilecek kura için gün ve saati işveren tarafından bildirecektir.