İzmir Tınaztepe Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İzmir Tınaztepe Üniversitesi, son başvuru tarihi 13 mayıs 2021, Ergoterapi veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında yüksek lisans veya doktora yapıyor durumda olan Öğretim Elemanı 5 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 29 Nisan 2021 01:49, Son Güncelleme : 29 Nisan 2021 02:37
İzmir Tınaztepe Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIM İLANI

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Üniversitemiz akademik birimlerine araştırma görevlisi alınacaktır

Araştırma Görevlisi Kadrosu İçin Gerekli Belgeler:

1. Başvurdukları bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçe

2. YÖK formatında özgeçmiş + CV

3. 2 adet vesikalık fotoğraf

4. Noter onaylı diploma fotokopileri

5. Onaylı transkript belgeleri

6. Onaylı lisansüstü öğrenci belgeleri

7. Nüfus cüzdanı fotokopisi

8. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı belgesi/alanında ALES puan türünde en az 70 puan almış olmak. (Belge alındığı tarihten itibaren 5 yıl geçerlidir)

9. İngilizce dil belgesi (YÖKDİL/YDS ya da ÖSYM tarafından eşdeğer kabul edilen yabancı dil sınavı (En az 50 puan almış olmak) (Belge alındığı tarihten itibaren 5 yıl geçerlidir)

10. Adil Sicil kaydı.

11. Erkek adaylar için askerlik ile ilgili terhis, tescili veya muaf olduğunu belirten belge.

12. Varsa ilgili alanda bilimsel çalışmalarını kapsayan dosya.

Ön değerlendirme Sonuçları ve nihai değerlendirme sonuçları Üniversitemizin www.tinaztepe.edu.tr web adresinde yayınlanacak olup, bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Son başvuru tarihi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Başvuralar şahsen veya kargo/posta yoluyla yapılabilecektir. Belirtilen şartlarını taşımayan, süresi içerisinde başvurmayan ya da elektronik ortamda başvuran adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. İlanımız www.tinaztepe.edu.tr adresinde yayımlanmaktadır.

BAŞVURU YERİ VE İLETİŞİM:

Adres: İzmir Tınaztepe Üniversitesi Aydoğdu Mah. 1267/1 Sok. No: 4 35400 Buca - İZMİR

Tel: 0850 822 49 88 3825/1-1