Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Atatürk Üniversitesi, son başvuru tarihi 12 mayıs 2021, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk (Pediatrik) Hematolojisi ve Onkolojisi Bilim Dalında Tıpta Yandal uzmanlık eğitimi almış Profesör, Doçent, Doktor, Öğretim Üyesi 2 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 28 Nisan 2021 03:18, Son Güncelleme : 28 Nisan 2021 03:22
Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Profesör ve Doçent kadroları daimi statüdedir.

MÜRACAATTA İSTENEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ:

1 - PROFESÖR KADROLARI İÇİN:

- Adaylar müracaat ederken; dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, doçentlik belgesi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri, nüfus cüzdan fotokopisi ve iki adet fotoğrafla birlikte toplam 6 takım dijital dosyayı (6 adet USB/CD/DVD) Personel Daire Başkanlığına ve 1 takım dijital dosyayı ilgili birime (Fakülte/Yüksekokul) teslim edeceklerdir. Ayrıca, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin 14. maddesi gereğince yayın listelerinde başlıca araştırma eserlerini belirteceklerdir.

2 - DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARI İÇİN:

- 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddesinde belirtilen şartlara haiz adayların, dilekçe, yabancı dil belgesi, özgeçmiş, yayın listesi (Puanlandırma tablosu ile birlikte), nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgesi) ve 2 adet fotoğraf 4 takım dijital dosya (4 adet USB/CD/DVD) halinde yayınları ile ilgili birimlere müracaat etmeleri gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ:

İlanımızın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15. gündür.

TIP FAKÜLTESİ