İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Et ve Balık Kurumu Diyarbakır Et Kombinası işçi alım ilanı

İlan Giriş : 31 Ekim 2008 10:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Et ve Balık Kurumu Diyarbakır Et Kombinası işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine Daimi Statüde İşçi Alınacaktır.

Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete'de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr. İnternet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Talebi Alan İl Müdürlüğü Talebi Veren İşyeri Meslek Adı İşgücü Sayısı Tahsil Durumu Statü Aranan Nitelikler
Türkiye İş Kurumu Diyarbakır İl Müd . Et ve Balık Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Büro Memuru 1 Ortaöğretim ( Lise ve Dengi Okullar ) Eski Hükümlü  

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde KPSS sonucuna göre sınava girenler başvuru yapabileceklerdir. Yanlış beyanda bulunanlar yada belge ibraz edenlerden nihai listelere girenler listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Önceliklerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı belge asılları ile birlikte Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Öncelik hakkını kazandıkları tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde ' bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Nihai listeye giren adaylara mülakat/Sözlü sınav, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından ayrıca duyurulacaktır.