Bağcılar Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 31 Ekim 2008 10:25, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bağcılar Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Bayrampaşa Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Eski Hükümlü Daimi İşçi alınacaktır.

(Aşağıda taleplere durumu uyanların Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen veya internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat Tarihi resmi tatile rastladığında sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Bayrampaşa Şube Müdürlüğü Bağcılar Belediye Başkanlığı Operatör 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu E Sınıfı Ehliyete sahip olmak. İş Makinesi kullandığına dair sertifikası bulunmak.
Bayrampaşa Şube Müdürlüğü Bağcılar Belediye Başkanlığı Büro Memuru 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu MEB Onaylı Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak.
Bayrampaşa Şube Müdürlüğü Bağcılar Belediye Başkanlığı İşçi (Bahçe İşlerinde Çalışacak) 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu  

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan Eski Hükümlü adaylarının ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, Hükümlü Belgesi, Nüfus Cüzdanı, Diploma, KPSS-2004 veya KPSS-2006 sınav sonuç belgesinin aslıyla birlikte ve aranılan diğer nitelikler bölümündeki Belgelerle birlikte, KPSS P94 Puanına göre herhangi bir Kurum ünitesine veya internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puanı alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, sıralamaya giren kişilerin sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurumu ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

İşe başlatılacak müracaatçılar Bağcılar Belediye Başkanlığı Güneşli Mah. Kirazlı Cad. No: 1 Bağcılar-İSTANBUL adresinde istihdam edilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler ÖNCELİKLİLER durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgelerini Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan adayların Belge Tarih Sıralamasına göre talebin iki katını geçmeyecek isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgileri işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına bildirilecektir.