Mardin Artuklu Üniversitesi İç Denetçi Alım İlanı

Mardin, Artuklu Üniversitesi, son başvuru tarihi 10 mayıs 2021, İç Denetçi, Alım İlanı

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 26 Nisan 2021 01:40, Son Güncelleme : 26 Nisan 2021 01:46
Mardin Artuklu Üniversitesi İç Denetçi Alım İlanı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden:

İÇ DENETÇİ ALIM İLANI

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 5018 sayılı "Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu"nun ilgili hükümleri uyarınca Genel İdare Hizmetleri (GİH) Sınıfında, 2 (1. ve 3. Dereceli) İç Denetçi kadrolarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nu kapsamında naklen atama yapılacaktır.

1- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirtilenler ile aşağıdaki şartları taşımak.

b) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 68/B maddesinde belirtilen şartları taşımak.

c) Bir kamu kurumunda çalışmakta olup Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak.

d) İlgili kamu idaresinin özelliği de dikkate alınarak İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından belirlenen alanlarda en az dört yıllık yüksek öğrenim görmüş olmak.

e) Kamu idarelerinde denetim elemanı olarak en az beş yıl veya İç Denetim Koordinasyon Kurulunca belirlenen alanlarda en az sekiz yıl çalışmış olmak.

f) Mesleğin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak.

g) İç Denetim Koordinasyon Kurulunca gerekli görülen diğer şartları taşımak.

2- BAŞVURU SÜRESİ, ŞEKLİ VE YERİ:

Başvuru başlama ve bitiş tarihi: Resmi Gazete'de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde (mesai bitimine kadar) başvurular kabul edilecektir.

Adayların müracaatlarını aşağıda açık adresi bulunan Mardin Artuklu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen ya da posta yoluyla yapmaları gerekmektedir.

Posta yoluyla yapılacak başvuruların son başvuru tarihinin mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığı'na ulaşması gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.)

3- BAŞVURU BELGELERİ:

1) Başvuru Formu

2) Kamu İç Denetçi Sertifikası (Posta yoluyla yapılacak başvurularda çalıştığı Kurumdan "Aslı görülmüştür." ibareli ve mühürlü olmalıdır.) (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra Kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)

3) Lisans diploması, mezuniyet belgesi veya denklik belgesi fotokopisi (İDKK'ya sertifika başvurusunda kullanılan belge, posta yoluyla yapılacak başvurularda çalıştığı Kurumdan "Aslı görülmüştür." ibareli ve mühürlü olmalıdır)

4) HİTAP Hizmet Belgesi (e-Devletten ya da çalıştığı Kurumdan Onaylı alınacaktır)

5) Adli Sicil Belgesi (e-Devletten alınacaktır)

6) Nüfus cüzdanı/Kimlik kartı arkalı önlü fotokopisi

7) Vesikalık Fotoğraf (2 Adet)

8) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-Devletten alınacaktır)

4- BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

-ilan edilen kadro sayısından fazla başvuru olması halinde adayların;

1. Kamu İç Denetçi Sertifikası Puanının %50' si

2. Yabancı Dil Sınav Puanının %30' nun

3. Lisans Mezuniyet Notunun (100' lük sisteme göre) %20' sinin

Sayısal değerleri toplanarak aday sıralaması yapılacaktır. Eşitlik durumunda kamuda geçen hizmeti daha fazla olan aday üst sıraya yazılacaktır. Kamuda geçen hizmetlerinin de eşit olması durumunda Kamu İç Denetim Sertifikası Puanı yüksek olan aday üst sırada olacak şekilde sıralama yapılacaktır. Başvuran adaylara ait sıralama listesi Üniversitemiz kurumsal web sayfası (www.artuklu.edu.tr) duyurular kısmında ilan edilecektir. Başvuru sahiplerinin kamu iç denetçi sertifikalarının kullanım durumu İç Denetim Koordinasyon Kurulu (İDKK)' ndan teyit edildikten sonra sertifikaları kullanılamayacak olan adaylar sıralamadan çıkarılacaktır. Rektörlüğümüzce kurulacak bir komisyon tarafından Sertifikası geçerli olan adaylardan kadro adedinin 3 (üç) katı kadar aday mülakata çağrılacaktır. 'Mülakata Çağrılacak Aday Listesi', mülakat tarihi, mülakat saati ve mülakat yeri yine kurumsal web sayfamızda duyurulacaktır. Rektörlüğümüzce kurulan komisyon tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde atanmaya hak kazanan adaylar mülakat tarihinden sonra en geç 10 iş günü içerisinde www.artuklu.edu.tr adresinden ilan edilecektir.

-Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

-Atanmaya hak kazanan adayların atamaya esas belgeleri Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

5- ATAMA ÖNCESİ İSTENECEK BELGELER:

1) Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı ya da noter onaylısı.

2) Lisans Diploması, Mezuniyet Belgesi veya denklik belgesi aslı ya da noter onaylısı (Kare Kodlu e Devlet Çıktısı kabul edilecektir.)

3) Vesikalık Fotoğraf (2 Adet)

4) Tam Teşekküllü Sağlık Raporu (Devlet Hastanesinden alınacaktır.)

5) Kamu İç Denetçi Meslek Ahlak Kuralları Formu

6- BAŞVURU ADRESİ:

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlük Personel Daire Başkanlığına

Nur Mahallesi Diyarbakır Yolu Üzeri 47200 Yenişehir-Artuklu / Mardin

Tlf: 0482 213 4002 Dahili:1152

3734/1-1