Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, son başvuru tarihi 6 mayıs 2021, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu Öğretim Elemanı 2 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 22 Nisan 2021 02:13, Son Güncelleme : 22 Nisan 2021 02:18
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

3625/1/1-1

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi hükümleri uyarınca personel alınacaktır. Başvuracak adayların ilgili mevzuatta ve ilanda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgelere ve ayrıntılı bilgiye Üniversitemizin https://www.bandirma.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

İlanda belirtilen bilgiler kadro ilanına başvurmak için asgari koşul olup kadroya atanma hakkı sağlamaz.

Duyurulur.

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ:

Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle tarihlerde değişiklik olması veya ertelenmesi durumunda Üniversitemiz internet sayfasında duyuru yapılacak olup adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru Adresi : Kadro ilanının yapıldığı ilgili birimlere yapılacaktır.

Sonuçların ilan edileceği internet adresi : https://www.bandirma.edu.tr

1- Adaylar başvurularını Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının http://pdb.bandirma.edu.tr internet sayfasında yayımlanan form dilekçe ve dilekçede istenen nitelikteki belgelerle birlikte şahsen veya posta yoluyla yapmak zorundadır. (Farklı bir başvuru yöntemi kabul edilmeyecektir).

2- Başvuru formunda onaylı ve/veya ıslak imzalı olarak istenen belgelerde Fotokopi/Renkli Fotokopi belgeler kabul edilmemektedir.

3- Belgelerde onaylayanın adı soyadı, unvanı, mühür, tarih olmalı, bu bilgiler ve mührün okunaklı olması gerekmektedir.

4- Adaylar ilan edilen kadrolardan yalnızca bir tanesine müracaat edebilir. Birden fazla kadroya yapılan müracaatların hiçbiri dikkate alınmayacaktır.

5- Belgelerin ilgili bir kamu kurumu tarafından (Aslı Gibidir) onaylanmış olması yeterlidir. Belgelerin aslı görülmek kaydıyla, başvuru yapılan Birimde de Aslı Gibidir onayı yapılabilir, noter onaylı olması (yabancı dilden tercüme edilen belgeler hariç) zorunlu değildir.

6- "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca yüksek lisans belgelerinin tezli olup olmadığı belirtilmesi gerekli olup Tezli Yüksek Lisans olduğu belirtilmeyen belgelerde Yönetmelik hükümlerine göre değerlendirme yapılacaktır.

7- Başvuru belgeleri iade edilmeyecektir.

8- Başvurular, sonuçlar ve kazanan adayların atama için başvuru evraklarıyla ilgili Üniversitemiz internet sayfasında yayınlanacak duyurular tebligat niteliğinde olup ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

9- İnternet aracılığı ile yapılacak başvurular, süresi içinde yapılmayan başvurular, imzasız başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.

10- Başvurular müracaat edilecek birime posta yoluyla veya şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Başvuru yapılacak ilgili Birime ulaşması gerekmektedir. (Yanlış Birime ve/veya adrese teslim edilmesinden ve postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir).

11- Rektörlük tarafından uygun gördüğü takdirde başvuru yapılmış olsa dahi ilanın her aşaması iptal edilebilir.

Başvuruda İstenilen Belgeler

Araştırma Görevlisi Kadroları İçin;

1- İmzalı Başvuru Formu

2- ALES Sonuç Belgesi (Doğrulama kodu bulunan)(Muafiyet talep edenler için muafiyete esas belgesinin Aslı/Aslı Gibidir onaylı örneği)

3- YDS veya Eşdeğeri Sınav Sonuç Belgesi (Doğrulama kodu bulunan)

4- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı Gibidir onaylı örneği) (Yabancı ülkelerden alınan diplomalar için ek olarak onaylı denklik belgesi) (Başvuru tarihleri içerisinde e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

(Adayların belgelerinde ilanda belirtilen bölümden/anabilim dalından/programdan mezun olduğunu diploma/mezuniyet belgesinde veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından alınmış eşdeğerlik/denklik belgeleri ile kanıtlamaları gerekmektedir.)

5- Öğrenci Belgesi (İlan tarihinden sonra alınmış belgeler kabul edilir.) (Başvuru tarihleri içerisinde e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

(Adayların ilanda belirtilen bölümde/anabilim dalında/programda öğrenim gördüğünü başvuru süresi içerisinde alınmış öğrenci belgesinde veya ilgili Enstitü Müdürlüklerinden alınmış ıslak imzalı/elektronik belgelerle kanıtlamaları gerekmektedir.)

6- Lisans Transkripti (Aslı/Aslı Gibidir onaylı örneği)

7- Lisansüstü Transkripti (Aslı/Aslı Gibidir onaylı örneği) (Henüz oluşmamışlar için zorunlu değil.)

8- Özgeçmiş

9- Adli Sicil Kaydı (Başvuru tarihleri içerisinde e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

10- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için) (Başvuru tarihleri içerisinde e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

11- Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı fotokopisi

12- İki adet vesikalık fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş.)