İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, son başvuru tarihi 6 mayıs 2021, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Makine Mühendisliği alanında Doçentliğini almış olup güneş enerjisi konusunda çalışmalar yapmış Öğretim Üyesi 29 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 22 Nisan 2021 01:55, Son Güncelleme : 24 Nisan 2021 00:54
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvuruda istenen Belgeler

Profesörler İçin

-Başvuru Formu, Doçentlik Belgesinin Onaylı örneği, Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, Adli Sicil Kaydı Belgesi, iki adet fotoğraf ve yönergenin ekinde yer alan EK-1 'de belirtilen bilgileri içeren 6(altı) adet CD

Doçentler için

-Başvuru Formu, Doçentlik Belgesinin Onaylı örneği, Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Yabancı Dil Belgesi, Askerlik Durum Belgesi, Adli Sicil Kaydı Belgesi, iki adet fotoğraf ve yönergenin ekinde yer alan EK-1'de belirtilen bilgileri içeren 4 (dört) adet CD

Doktor Öğretim Üyeleri için

-Başvuru Formu, Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, Yabancı Dil Belgesi, Adli Sicil Kaydı Belgesi, iki adet fotoğraf ve yönergenin ekinde yer alan EK-1 'de belirtilen bilgileri içeren 4 (dört) adet CD

Genel Şartlar

- Adayların 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen diğer koşulları sağlamaları gerekmektedir.

- Yurtdışından alınan mezuniyet belgelerinin Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

- Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içinde şahsen veya posta yoluyla, profesör kadroları için Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadroları için kadronun bulunduğu birime yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurularda postadan kaynaklanan gecikmelerden kurumumuz sorumlu olmayacaktır.

Not: İlana ilişkin ayrıntılı bilgilere ve formlara http://erdogan.edu.tr ve http://personel.idari.erdogan.edu.tr adreslerinden ulaşılabilir.