Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, son başvuru tarihi 6 mayıs 2021, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevlendirilmek üzere; Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü veya Yazılım Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup ilgili alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. Belgelendirmek kaydıyla NET, MVC/MVVM mimari web tabanlı uygulama geliştirme konusunda deneyim sahibi Öğretim Elemanı 4 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 22 Nisan 2021 01:53, Son Güncelleme : 22 Nisan 2021 02:03
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünden:

2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim elemanı alımı yapılacaktır.

Genel Şartlar

1- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak

2- Merkezi sınav (ALES) muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.

3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir

4- Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4'lük ve 5'lik not sistemlerinin 100'lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir. Diğer not sistemlerinin 100'lük not sistemine eşdeğerliğine yükseköğretim kurumlarının senatoları karar verir.

Muafiyet

Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kuramlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.

Başvuruda İstenen Belgeler

1- Başvuru Formu (http://personel.idari.erdogan.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.)

2- Lisans Diploması, (e-Devletten alınabilir)

3- Onaylı Lisans Not Durum Belgesi,

4- Onaylı Yüksek Lisans ve Doktora, Mezuniyet veya Öğrenci Belgesi (İlan Özel Şartına Göre Bu Belgeler Verilecektir) (e-Devletten alınabilir)

5- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

6- ALES Sonuç Belgesi

7- Yabancı Dil Sonuç Belgesi(YÖKDİL veya dengi), (Ön Lisans Programlarındaki Kadrolar Hariç)

8- İlan Özel Şartına İlişkin Tecrübe Belgesi

Başvuru Yeri:

1- Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunda bulunan kadro için Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürlüğü Birlik Mahallesi Güneysu/RİZE

2- Rektörlükte bulunan kadro için Personel Daire Başkanlığı, Rektörlük Binası Kat. 1, RTEÜ Zihni Derin Yerleşkesi, Fener Mahallesi, Merkez/RİZE

3- Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda bulunan kadro için, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü At Meydanı Mah. (Dosma) Merkez/RİZE

4- Tıp Fakültesinde bulunan kadro için, Tıp Fakültesi Dekanlığı İslampaşa Mah. Merkez/RİZE Not: Postadan kaynaklanabilecek gecikmelerden kurumumuz sorumlu olmayacaktır.