İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Doğuş Üniversitesi, son başvuru tarihi 4 mayıs 2021, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği, İletişim Tasarımı veya İletişim ve Tasarımı, Grafik, Grafik Tasarımı, Çizgi Film ve Animasyon (Canlandırma), Film Tasarımı veya Dijital Oyun Tasarımı alanlarının birinde doktora/sanatta yeterlik yapmış Öğretim Üyesi 4 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 20 Nisan 2021 02:19, Son Güncelleme : 20 Nisan 2021 02:33
Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Fakülte Bölüm ve Anabilim Dallarına 2547 sayılı Kanunun 23. ve 26. Maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Öğretim Üyeleri alınacaktır.

-Profesör kadrosu tam zamanlı statüde olup, başvuracak adayların başvurmak istedikleri Anabilim Dalı ile "Başlıca Araştırma Eserlerini" belirttiği dilekçesine YÖK Formatlı özgeçmişini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, lisans, yüksek lisans, doktora diplomalarını ve noter tasdikli doçentlik belgesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 adet Flash bellek veya CD'yi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 04.05.2021 Salı günü saat 16:00'a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

-Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların YÖK Formatlı özgeçmişini, lisans, yüksek lisans, doktora belgesini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 4 adet Flash bellek veya CD'yi dilekçe ekinde ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 04.05.2021 Salı günü saat 16:00'a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Fakülte Dekanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.

-Kadrolara başvuracak adayların yukarıda belirtilen evraklarıyla beraber

https://www.dogus.edu.tr/docs/default-source/dokumanlar/akademik-yukseltme-ve-atama-yonergesi.pdf? sfvrsn= 209a99a3_2 linkinde Ek1'de yer alan puanlama tablosunu doldurarak teslim etmeleri gerekmektedir.

- Yurtdışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

-Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 04.05.2021 Salı günü saat 16:00'a kadar Rektörlük ya da ilgili dekanlığa ulaştırılmış olması gerekmektedir.

BAŞVURU ADRESİ:

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğü Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı / Fen Edebiyat Fakültesi / Sağlık Bilimleri Yüksekokulu- Çengelköy Yerleşkesi: Bahçelievler Mah. Bosna Bul. No: 140 34680 Çengelköy Üsküdar İstanbul Tel: 444 79 97 /www.dogus.edu.tr