İstanbul Galata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul, Galata Üniversitesi, son başvuru tarihi 4 mayıs 2021, Diş Hekimliği Fakültesi, Ortodonti alanında doktora derecesini almış olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 80 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip Profesör, Doçent, Doktor, Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 20 Nisan 2021 02:10, Son Güncelleme : 20 Nisan 2021 02:34
İstanbul Galata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İstanbul Galata Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (Profesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi)

Üniversitemizin çeşitli bölüm ve programlarında görev yapmak üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yükseköğretim Kurumlan Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 gün olup, başvurular Üniversitemiz Rektörlüğü'ne şahsen veya e-posta ([email protected]) yoluyla yapılacaktır.

Adayların belirlenen süre içerisinde başvurmak istedikleri bölüm ve kadro unvanının yer aldığı imzalı başvuru dilekçesi, 1 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, e-Devlet kapısından onaylı lisans, yüksek lisans ve doktora (sanatta yeterlilik / uzmanlık) mezuniyet belgeleri, onaylı doçentlik belgesi (Doçent ve Profesör Adayları için), yabancı ülkelerden alınmış diplomalar için YÖK denklik belgesinin ibraz edilmesi zorunludur. Profesör kadrosu başvuruları için YÖK Formatında hazırlanacak özgeçmiş, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet basılı dosya ve 5 adet elektronik dosya (PDF formatında USB Flash Bellek) ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosu başvuruları için YÖK Formatında hazırlanacak özgeçmiş, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet basılı dosya ve 3 adet elektronik dosya (PDF formatında USB Flash Bellek) hazırlayarak teslim edilmesi gerekmektedir.

Bir kişi, birden fazla kadroya başvuramaz.