Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Ekim 2008 11:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Selçuklu Tıp Fakültesi'ne, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu İle Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğimin ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır.

1. Profesör kadroları devamlı statü için olup, 2547 Sayılı Kanunun 26, maddesinde belirtilen şartları taşıyan Profesör adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosya ile birlikte, anabilim dalını belirten dilekçelerine ilave olarak, özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserlerini ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

2. Doçent kadroları devamlı statü için olup, 2547 Sayılı Kanunun 25. maddesinde belirtilen şartları taşıyan Doçent adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosya ile birlikte, anabilim dalını belirten dilekçelerine ilave olarak özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, yayın listelerini ekleyerek, Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

3. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların, bilimsel çalışmalarım ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosya ile birlikte, anabilim dalını ve yabancı dilini belirten dilekçelerine ilave olarak, özgeçmiş, doktora belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti ve varsa ÜDS veya KPDS'den en az 60 puan aldıklarına dair sonuç belgelerini, kamu kurumlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanların (Üniversitemizde görev yapanlar hariç) hizmet belgelerini ekleyerek, Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Yabancı dil belgesine sahip ol mayanla nn başvurulan Üniversitemiz tarafından yapılacak olan yabancı dil sınavında başarılı olmaları halinde kabul edilecektir.

4. Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün, mesai bitimidir, Süresi içinde yapılmayan ve postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

DUYURULUR!!!

NOT: Üniversitemiz tarafından yapılacak olan Yardımcı Doçentlik Yabancı Dil Sınavı tarihi ve yeri daha sonra Üniversitemizin web sayfasından (www.selcuk.edu.tr) duyurulacak olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

BJB1MI ANABİLİM DALI fiNYflNJ CEBECE ABEDJ

Selçuklu Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Anatomi Profesör 1 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Profesör 1 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Kardiyoloji Profesör 1 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Patoloji Profesör 1 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçent 1 1

Selçuklu Tıp Faküftesi Ortopedi ve Travmatoloji Doçent 1 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Doçent 2 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Doçent 2 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Patoloji Doçent 1 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Kardiyoloji Yardımcı Doçent 3 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Nöroşirurji Yardımcı Doçent 3 2

Selçuklu Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Yardımcı Doçent 3 2

Selçuklu Tıp Fakültesi Biyokimya Yardımcı Doçent 3 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Yardımcı DoçenJ 3 1

Selçuklu Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Yardımcı Doçent 3 1