İnönü Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Ekim 2008 17:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsüne, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 50/d maddesi ile ?Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik? uyarınca Araştırma Görevlisi alınacaktır.

BAŞVURULARDA GENEL ŞARTLAR

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu?nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- Araştırma Görevlisi kadrolarına naklen veya açıktan yapılacak her türlü atamada ALES?ten (alanındaki puan türünden) en az 70 puan alması, Kamu Personel Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadilini bir puan almış olmak şarttır.

ÖZEL ŞARTLAR

- Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak,

- 100 tam not üzerinden en az 65, 4 tam not üzerinden en az 2.50 lisans mezuniyet notuna sahip olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE EKLENECEK BELGELER

- Adayların, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir.

- Adaylar başvurdukları Anabilim Dallarını belirten dilekçeleri ekinde; özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, onaylı mezuniyet belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, Merkezi Sınav Belgesi (ALES), Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) puanını gösterir belge yada eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan almış oldukları puanı gösteren belgeyi vereceklerdir.

- Yabancı ülkelerden alınan lisans diplomalarında Yükseköğretim Kurulu?nca eşdeğerliliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

* Başvurular, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne yapılacaktır. Son başvuru tarihi 06.11.2008 Adaylarının ön değerlendirme sonuçları, 11.11.2008 tarihinde üniversitemizin web sitesinde ilan edilecektir.Başvuran adaylardan ön değerlendirme sonuçlarına göre giriş sınavına alınacak adaylar için 17.11.2008 günü Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dersliklerinde saat:10:00?da giriş sınavı yapılacaktır. Giriş sınavı sonuçları; 21.11.2008 tarihinden itibaren üniversitemizin web sitesinde duyurulacaktır.

Enstitü Adı Anabilim Dalı Kadro Ünvanı Kadro Sayısı Özel Şart
Sağlık Bilimleri Tıp Fizyoloji Arş.Grv. 1 Belirtilen Programda Lisansüstü Eğitim Yapıyor Olmak
Sağlık Bilimleri Tıp Anatomi Arş.Grv. 1 Belirtilen Programda Lisansüstü Eğitim Yapıyor Olmak
  Tıp Fizyoloji, belirtilen programda lisansüstü eğitim yapıyor olmak Araştırma Görevlisi 1 06 Kasım 2008
  Tıp Anatomi, belirtilen programda lisansüstü eğitim yapıyor olmak Araştırma Görevlisi 1 06 Kasım 2008
>