• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 2008-10-22T17:28
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartları taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçentler alınacaktır. (Profesör ve doçentler devamlı statüye atanacaktır.)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Anadolu Üniversitesi’nde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma İle İlgili Değerlendirme Ölçütleri’ni taşıyan Profesör, doçent ve yardımcı doçent adaylarının dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, profesörlerin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı, doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ve yardımcı doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde “Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı-Eskişehir” adresine vermeleri gerekmektedir. Başvurularda, Bölüm/Anabilim Dalı açıkça belirtilecek ve başvurular şahsen yapılacaktır.

PROFESÖR (DEVAMLI STATÜ):

*İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ: İşletme Bölümü: Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü: İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı, Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı, Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi Anabilim Dalı, İktisat Bölümü: İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalı.

*EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Sanat Tarihi Bölümü: Türk İslam Sanatı Anabilim Dalı.

*İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ: İletişim Bölümü: İletişim Anabilim Dalı.

*GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ: Baskı Sanatları Bölümü: Baskı Sanatları Anasanat Dalı.

*MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Çevre Mühendisliği Bölümü: Çevre Teknolojisi Anabilim Dalı.

*DEVLET KONSERVATUVARI

*ENGELLİLER ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

DOÇENT (DEVAMLI STATÜ):

*MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ : İnşaat Mühendisliği Bölümü: Hidrolik Anabilim Dalı, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü: Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı, Çevre Mühendisliği Bölümü: Çevre Bilimleri Anabilim Dalı.

*FEN FAKÜLTESİ : Kimya Bölümü: Analitik Kimya Anabilim Dalı, Fizik Bölümü: Katıhal Fiziği Anabilim Dalı, Yüksek Enerji ve Plazma Fiziği Anabilim Dalı, Biyoloji Bölümü: Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı.

*ECZACILIK FAKÜLTESİ : Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü: Farmasotik Toksikoloji Anabilim Dalı.

*İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ : İşletme Bölümü: Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı, Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü: Endüstri İlişkileri Anabilim Dalı, Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı.

*AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ : Uzaktan Öğretim Bölümü: Uzaktan Öğretim Anabilim Dalı.

*İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ : Basın ve Yayın Bölümü, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü.

*EĞİTİM FAKÜLTESİ : Özel Eğitim Bölümü: İşitme Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı, Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı, Çok Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü: Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı.

*EDEBİYAT FAKÜLTESİ : Tarih Bölümü: T.C. Tarihi Anabilim Dalı, Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı, Arkeoloji Bölümü: Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı.

*GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ: Seramik Bölümü: Seramik Anasanat Dalı.

*BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU:

*YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU:

YARDIMCI DOÇENT:

*FEN FAKÜLTESİ: İstatistik Bölümü: Uygulamalı İstatistik Anabilim Dalı, Matematik Bölümü: Topoloji Anabilim Dalı, Cebir ve Sayılar Teorisi Anabilim Dalı.

*İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ: Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü: Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi Anabilim Dalı. *ECZACILIK FAKÜLTESİ: Eczacılık Teknolojisi Bölümü: Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü: Farmasotik Toksikoloji Anabilim Dalı, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü: Farmasotik Botanik Anabilim Dalı.

*HUKUK FAKÜLTESİ: Kamu Hukuku Bölümü: Ceza ve Ceza Usulü Hukuku Anabilim Dalı, Anayasa Hukuku Anabilim Dalı, Özel Hukuk Bölümü: Devletler Özel Hukuku Anabilim Dalı.

*GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ: Seramik Bölümü: Seramik Anasanat Dalı.

*EĞİTİM FAKÜLTESİ: İlköğretim Bölümü: Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı.

*İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ: İletişim Bölümü: İletişim Anabilim Dalı.

*EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Sanat Tarihi Bölümü: Bizans Sanatı Anabilim Dalı, Felsefe Bölümü: Felsefe Tarihi Anabilim Dalı, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü: Eski Türk Dili Anabilim Dalı.

*MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Kimya Mühendisliği Bölümü: Kimyasal Teknolojiler Anabilim Dalı, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü: Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı.

*ENDÜSTRİYEL SANATLAR YÜKSEKOKULU:

*ENGELLİLER ENTEGRE YÜKSEKOKULU:

*SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU:

*BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU:

YAYIN TARİHİ: 22 Ekim 2008 Hürriyet Gazetesi

SON BAŞVURU TARİHİ: 06 Kasım 2008

>
Memurlar.Net
3 gün önce Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 30 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Türkiye İstatistik Kurumu 21 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce İzmir Büyükşehir Belediyesi 40 zabıta memuru alacak 2 hafta önce Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü 22 sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 12 sözleşmeli personel alacak Dün Harran Üniversitesi 39 sözleşmeli personel alacak 2 gün önce İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alım İlanı 1 hafta önce Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi 8 sözleşmeli personel alacak 4 gün önce Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı