Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Ekim 2008 17:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına kanuni şartları taşıyan profesör, doçent ve yardımcı doçentler alınacaktır. (Profesör ve doçentler devamlı statüye atanacaktır.)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Anadolu Üniversitesi?nde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma İle İlgili Değerlendirme Ölçütleri?ni taşıyan Profesör, doçent ve yardımcı doçent adaylarının dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, profesörlerin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı, doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ve yardımcı doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı da ekleyerek, ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde ?Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı-Eskişehir? adresine vermeleri gerekmektedir. Başvurularda, Bölüm/Anabilim Dalı açıkça belirtilecek ve başvurular şahsen yapılacaktır.

PROFESÖR (DEVAMLI STATÜ):

*İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ: İşletme Bölümü: Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü: İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı, Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı, Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi Anabilim Dalı, İktisat Bölümü: İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalı.

*EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Sanat Tarihi Bölümü: Türk İslam Sanatı Anabilim Dalı.

*İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ: İletişim Bölümü: İletişim Anabilim Dalı.

*GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ: Baskı Sanatları Bölümü: Baskı Sanatları Anasanat Dalı.

*MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Çevre Mühendisliği Bölümü: Çevre Teknolojisi Anabilim Dalı.

*DEVLET KONSERVATUVARI

*ENGELLİLER ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

DOÇENT (DEVAMLI STATÜ):

*MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ : İnşaat Mühendisliği Bölümü: Hidrolik Anabilim Dalı, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü: Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı, Çevre Mühendisliği Bölümü: Çevre Bilimleri Anabilim Dalı.

*FEN FAKÜLTESİ : Kimya Bölümü: Analitik Kimya Anabilim Dalı, Fizik Bölümü: Katıhal Fiziği Anabilim Dalı, Yüksek Enerji ve Plazma Fiziği Anabilim Dalı, Biyoloji Bölümü: Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı.

*ECZACILIK FAKÜLTESİ : Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü: Farmasotik Toksikoloji Anabilim Dalı.

*İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ : İşletme Bölümü: Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı, Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü: Endüstri İlişkileri Anabilim Dalı, Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı.

*AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ : Uzaktan Öğretim Bölümü: Uzaktan Öğretim Anabilim Dalı.

*İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ : Basın ve Yayın Bölümü, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü.

*EĞİTİM FAKÜLTESİ : Özel Eğitim Bölümü: İşitme Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı, Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı, Çok Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü: Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı.

*EDEBİYAT FAKÜLTESİ : Tarih Bölümü: T.C. Tarihi Anabilim Dalı, Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı, Arkeoloji Bölümü: Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı.

*GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ: Seramik Bölümü: Seramik Anasanat Dalı.

*BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU:

*YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU:

YARDIMCI DOÇENT:

*FEN FAKÜLTESİ: İstatistik Bölümü: Uygulamalı İstatistik Anabilim Dalı, Matematik Bölümü: Topoloji Anabilim Dalı, Cebir ve Sayılar Teorisi Anabilim Dalı.

*İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ: Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü: Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi Anabilim Dalı. *ECZACILIK FAKÜLTESİ: Eczacılık Teknolojisi Bölümü: Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü: Farmasotik Toksikoloji Anabilim Dalı, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü: Farmasotik Botanik Anabilim Dalı.

*HUKUK FAKÜLTESİ: Kamu Hukuku Bölümü: Ceza ve Ceza Usulü Hukuku Anabilim Dalı, Anayasa Hukuku Anabilim Dalı, Özel Hukuk Bölümü: Devletler Özel Hukuku Anabilim Dalı.

*GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ: Seramik Bölümü: Seramik Anasanat Dalı.

*EĞİTİM FAKÜLTESİ: İlköğretim Bölümü: Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı.

*İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ: İletişim Bölümü: İletişim Anabilim Dalı.

*EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Sanat Tarihi Bölümü: Bizans Sanatı Anabilim Dalı, Felsefe Bölümü: Felsefe Tarihi Anabilim Dalı, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü: Eski Türk Dili Anabilim Dalı.

*MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ: Kimya Mühendisliği Bölümü: Kimyasal Teknolojiler Anabilim Dalı, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü: Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı.

*ENDÜSTRİYEL SANATLAR YÜKSEKOKULU:

*ENGELLİLER ENTEGRE YÜKSEKOKULU:

*SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU:

*BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU:

YAYIN TARİHİ: 22 Ekim 2008 Hürriyet Gazetesi

SON BAŞVURU TARİHİ: 06 Kasım 2008

>