• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Fenerbahçe Üniversitesi, son başvuru tarihi 22 nisan 2021, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanlarından birinden lisans mezunu olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 80 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip Öğretim Elemanı 1 akademik personel alacak.
İlan Giriş : 2021-04-08T03:47
Son Güncelleme 2021-04-08T04:48

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Araştırma Görevlisi alınacaktır.

09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamındaki koşulları ve ilanda belirtilen özel şartları sağlayan adaylar, aşağıda belirtilen başvuru belgelerini insankaynaklari@fbu.edu.tr e-posta adresine gönderebilirler. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

Araştırma Görevlisi Kadrosu Başvuru Belgeleri:

Memurlar.Net
Dün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3.000 sözleşmeli personel alacak 4 hafta önce Konya Büyükşehir Belediyesi 94 Memur Alacak 3 hafta önce Kültür ve Turizm Bakanlığı 27 sözleşmeli personel alacak 3 hafta önce İstanbul Beyoğlu Belediyesi 26 Memur Alacak 1 hafta önce Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 25 Sözleşmeli personel alacak 2 hafta önce Yozgat Bozok Üniversitesi 24 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Selçuk Üniversitesi 10 Sözleşmeli Personel Alacak 1 hafta önce Kadıköy Belediyesi 25 Zabıta Memuru Alacak 4 gün önce Hazine ve Maliye Bakanlığı 250 Müfettiş Yardımcısı Alacak 4 hafta önce Ticaret Bakanlığı 60 Uzman Yardımcısı Alacak- Güncellendi