İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Düzce Üniversitesi, son başvuru tarihi 22 nisan 2021, Akçacoka Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Tıp Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Türk Dış Politikası, Kafkasya ve Kamu Diplomasisi alanlarında çalışmış Profesör, Doçent, Doktor, Öğretim Üyesi 13 akademik personel alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 08 Nisan 2021 03:28, Son Güncelleme : 08 Nisan 2021 04:49
Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Düzce Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemiz birimlerine; 2547 sayılı Kanunun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Ek Koşulları'nın ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

Gerekli bilgi ve belgeler www.personel.duzce.edu.tr adresinden temin edilebilir.

Başvurular Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Başvuru Tarihleri: 08.04.2021 - 22.04.2021

BAŞVURU EVRAKLARI:

1) Islak imzalı Başvuru Dilekçesi (Formu)

2) Aday etkinlik puan listesi (Islak İmzalı) ( Adaylar tarafından toplam puanı ve son 5 yılda alınan puanı gösterecek şekilde 2 ayrı liste düzenlenecektir.)

3) Diplomaların e - Devlet çıktıları veya Noter Onaylı Fotokopileri (Üniversitemiz personeli Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık, Doçentlik Belgelerini noter yerine görev yaptıkları birimlerin Fakülte Sekreterlerine, Üniversitemiz dışından başvuru yapan adaylar evraklarım Noter yerine evrakların asıllarını ve fotokopilerini yanlarında getirmek suretiyle; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'nda onaylatabileceklerdir.)

NOT: Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından verilen denklik belgelerinin de başvuru dosyasına eklenmesi gerekmektedir.

4) Yabancı dil sınavı sonuç belgesi.

5) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve e - Devletten alınan adli sicil kaydı.

6) Profesör kadroları için 6 (altı) adet, Doçent kadroları için 4 (dört) adet USB Bellek. (Lütfen güveliğiniz için USB belleğinizi değiştirilmeye karşı şifreleyiniz.)

USB İçerikleri;

- Dilekçenin imzalanıp taratılmış hali.

- Özgeçmiş

- Aday Etkinlik Puan Listesi'nin imzalanıp taratılmış hali ve excel formatı.

- Düzce Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltime ve Atama Ek Koşulları

- Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği

- Diplomaların Taratılmış Hali (USB içerisindeki diplomaların "Aslı Gibidir" yapılması zorunlu değildir. Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık, Doçentlik Belgeleri)

- Bilimsel Çalışmalar

- İlan Metni