Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 20 Ekim 2008 11:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

GENELŞARTLAR:

1- Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince, Öğretim üyesi alınacaktır.

2- Kanuni şartlara haiz adayların, ilanımızın yayımlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün İçerisinde; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı' na, şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Başvuru tarihi tatile geldiği taktirde; bir sonraki iş günü mesai bitimine kaadr başvuru yapılabilecektir.

3- Adayların, 657 Sayılı Kanunu'nun 48, maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

4- Belirtilen şartlaraı taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

5- Posta ile yapılacak olan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
6- İlan hakkında, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının 0 354 212 60 94 numaralı telefonundan bilgi alınabilir.

BAŞVURU İÇİN ARANAN ŞARTLAR VE GEREKLİ BELGELER:

1- Profesör ve Doçent kadroları: Daimi statüde olup, müracaat edecek adaylar, dilekçesinde; yabancı dilini, başvurduğu anabilim dalını belirtecektir. Hizmet belgesi, yayın listesi, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri, özgeçmiş, doçentlik belgesini (aslı veya noter sureti), doçentlik yabancı dil basan belgesini, iki adet fotoğrafım, nüfus cüzdanı fotokopisini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıflarını, bunlara ilişkin dokümanlarım, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını, üniversitelere veya yüksek teknoloji enstitülerine katkılarını kapsayan belgeleri ile Profesör kadrosuna başvuranlar başlıca araştırma eserini içeren altı takım, Doçent kadrosuna başvuranlar dört takım dosyayla birlikte başvuracaklardır.

2- Yardımcı Doçent kadrosu için: Adaylar dilekçesinde; yabancı dilini ve başvurduğu anabilim dalını belirtecektir. Hizmet belgesi, yayın listesi, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri, Özgeçmişini, iki adet fotoğrafını, nüfus cüzdanı fotokopisi, bilimsel çalışma ve yayınlarım kapsayan dört takım dosyayla birlikte başvuracaklardır. Yrd. Doçentlerden KPDS'den en az 70 (yetmiş), ÜDS'den en az 65 (atmışbeş) puan aldığını belgeleyen adaylar, yabancı dil sınavından muaf olup, dil barajını aşamayan adaylar "Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönetmeliğinin" 6. ve 7. maddeleri gereğince yabancı dil sınavına tabi tutulacaklardır.

ATAMA YAPILACAK BİRİMLER

BİRİMİ ANABİLİM DALI/PROGRAM UNVANI DER. ADEDİ AÇIKLAMALAR

TIP FAKÜLTESİ Genel Cerrahi Profesör 1 1

TIP FAKÜLTESİ Aile Hekimliği Yrd.Doçent 3 1

TIP FAKÜLTESİ Kardiyoloji Yrd.Doçent 3 1

TIP FAKÜLTESİ Kadın Hastalıkları ve Doğum Yrd.Doçent 5 1

FEN-EDB. FAK. Eski Türk Edebiyatı Doçent 1 1

FEN-EDB. FAK. Eski Türk Edebiyatı YrdDoçent 5 1

MÜH.-MİM. FAK. . Uygulamalı Jeoloji Yrd.Doçent 5 1

MESLEK Y.O. Makine Yrd.Doçent 5 1 Rotor Dinamiği konusunda doktora tezi hazırlamış olmak.

MESLEK Y.O. İşletme Yrd.Doçent 5 1 Tarım İşletmeciliği konusunda doktora tezi hazırlamış olmak.

MESLEK Y.O. Endüstriyel Elektronik Yrd.Doçent 5 1

MESLEK Y.O. İnşaat Yrd.Doçent 5 1