İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, son başvuru tarihi 20 nisan 2021, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar, Müzik ve Yaylı Çalgılar alanında Lisans ve Yüksek Lisans mezunu olmak. Doktora/ Sanatta Yeterlik Programı, Sanat ve Tasarım mezunu Öğretim Üyesi, ve Eğitim Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Y. Lisans Mezunu Öğretim Elemanı Alacak.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 05 Nisan 2021 02:42, Son Güncelleme : 05 Nisan 2021 03:10
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen fakülte ve bölümlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23. ve 24. maddeleri ile 12.06.2018 talihli Resmi Gazete'de yayımlanan 'Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği' nin yürürlükteki ilgili maddelerine ve Üniversitemizin 'Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerine' göre öğretim üyesi alınacaktır.

İstekliler başvurularım şahsen Rektörlüğümüz Yazı İşlerine - Fakülte Dekanlığına yapacaklardır. Posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Son Başvuru Tarihi: 20.04.2021

Üniversitemizin aşağıda belirtilen Fakülte ve Bölümlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri ile 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca Araştırma Görevlisi Alınacaktır.