Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Ekim 2008 16:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Alım İlanı

Akademik Personel İlanı

GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ?NDEN

Enstitümüz Fen ve Mimarlık Fakültelerine 2547 sayılı Kanun uyarınca öğretim üyeleri alınacaktır.

Söz konusu kadrolar daimi statüde olup, 2547 sayılı Kanun?un 23. ve 26. maddelerinde belirtilen şartlar ile Enstitümüz Senatosu?nun 09.07.2008 tarih ve 2008/07 sayılı oturum sayılı kararında belirtilen Akademik Yükseltme ve Atamalarda Kullanılacak Asgari Koşullara haiz adayların başvuracakları Anabilim Dalı ve başlıca araştırma eserini belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, doçentlik belgelerini, merkezi yabancı dil sınavı başarı belgesi bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan (Profesörler Altı, Yardımcı Doçentler Dört nüsha) dosyayı Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

BİRİMİ BÖLÜMÜ VE ANABİLİM DALI UNVANI ADEDİ ARANAN NİTELİKLER
Fen Fakültesi Fizik Bölümü Katıhal Fiziği ABD Profesör 1 Manyetizma ve Manyetik Rezonans, Ferroelektrik ve Ferromanyetik Kristaller konularında çalışmalar yapmış olmak.
Fen Fakültesi Fizik Bölümü Katıhal Fiziği ABD Profesör 1 Holografi, Optiksel Bilgi Kayıt Ortamları, Sıvı Kristaller, Lazer Uygulamaları konularında çalışmalar yapmış olmak.
Fen Fakültesi Fizik Bölümü Genel Fizik ABD Yrd.Doç. 1 Manyetizma, İnce Filmler, Nano Teknoloji, Vakum Teknolojisi alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
Mimarlık Fak. Mimarlık Bölümü Restorasyon ABD Yrd.Doç. 1 Mimarlık Bölümü Restorasyon alanında Y.Lisans ve Doktorasını yapmış olmak, Tek Yapı Koruma, Sit Koruma, Endüstri Mirası ve Yeniden İşlevlendirme konularında çalışmaları olması, Mimarlık Alanı Lisans ve Yüksek Lisans düzeyinde en az 5 yıl eğitim tecrübesi olması.

Müracaat Süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür.

(İLANIMIZ 16.10.2008 TARİHİNDE POSTA VE VATAN GAZETELERİNDE YAYINLANMIŞTIR)

Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Adaylar, müracaatla ilgili her türlü bilgiyi Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığı?ndan sağlayabilirler.

>