Eskişehir Sarıcakaya SYDV personel alacak

Eskişehir Sarıcakaya SYDV personel alacak. Son başvuru tarihi 31 Mart 2021.

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 24 Mart 2021 17:13, Son Güncelleme : 24 Mart 2021 17:35
Eskişehir Sarıcakaya SYDV personel alacak

Eskişehir Sarıcakaya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro görevlisi alımı yapacak.

İlan Detayları

- Microsoft Office (MS Word, MS Excel, Microsoft Powerpoint vb.) ve diğer temel bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmek.

- Asgari B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek.

- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

1. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak veya askerlikten muaf olmak. (Askerliğini tecil ettirmiş adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

2. Seyahat engeli bulunmamak, Görevini sürekli yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı, vücut sağılığı veya engeli bulunmamak.

3. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunulduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu tespit edilen kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

4. Adli sicil kaydı bulunmamak.

5. Son başvuru tarihi itibariyle (31.03.2021) en az son 6 (Altı) aydır ve kesintisiz olarak Sarıcakaya İlçesinde ikamet ediyor olmak ve durumunu "Tarihçeli Yerleşim Yeri Belgesi" ile belgelendirmek.

6. Microsoft Office (MS Word, MS Excel, Microsoft Powerpoint vb.) ve diğer temel bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmek.

7. Asgari B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek.

8. Görevde olduğu süre boyunca Sarıcakaya İlçesinde ikamet etmeyi taahhüt etmek.

9. Göreve başladığı tarihten itibaren en az 5 (Beş) yıl boyunca iş akdini sonlandırmayacağını beyan ve taahhüt etmek. (Başarılı Olan Adayla Noter Sözleşmesi Yapılacaktır.)

10. Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi Yapılan Adaya 2 Aylık Deneme Süresi Verilecek Olup Deneme Süresinde Başarısız Olan veya Sözleşme Şartlarına Uymayan Adayın İş Akdine Son Verilecektir.