Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Marmara Üniversitesi, son başvuru tarihi 1 nisan 2021, Fen Edebiyatı Fakültesi, Dikkat Eksikliği hiperaktivite bozukluğu, majör depresyonda antioksidatif enzim aktivitesi konularında bilimsel çalışmaları olmak. Son 5 yılda klinik psikoloji alanında ders vermiş Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 18 Mart 2021 01:12, Son Güncelleme : 18 Mart 2021 02:19
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Marmara Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi ve İktisat Fakültesi Bölüm ve Anabilim Dallarına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvurular www.marmarapersis.com adresi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Yabancı Dille Eğitim yapan Birimlere müracaatlarda Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik uygulanmaktadır. Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

İlan olunur.