Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Üsküdar Üniversitesi, son başvuru tarihi 27 mart 2021, Tıp Fakültesi, Lisans, yüksek lisans ve doktorasını halkla ilişkiler ve /veya reklamcılık alanından almış, İletişim Fakültesi, Dijital oyun tasarımı, animasyon, grafik tasarım, endüstriyel ürün tasarımı alanlarının birinden doçentlik unvanı almış, Profesör, Doçent, Doktor, Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 13 Mart 2021 01:16, Son Güncelleme : 13 Mart 2021 02:47
Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin yürürlükteki ilgili maddeleri ile "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" ve "Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine

Yükseltilme ve Atanma Usul ve Esasları" hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

(*) Mütercim -Tercümanlık (İngilizce) ve Yapay Zeka Mühendisliği (İngilizce) Bölümlerinin açılması ve öğrenci alınması için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına başvuruda bulunulmuştur. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ilgili bölümlerin açılmasına ve öğrenci alınmasına izin verdiği takdirde atama işlemleri yürütülecektir.

NOT: İngilizce Bölümlerimiz için Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi aday/adayların Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin" 7/3. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. (Yabancı Dil Puanı: En az 80 puan olması vb.)

İstenilen evraklar ile ilgili bilgiye https://uskudar.edu.tr/ web adresimizden ulaşabilirsiniz.