Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/56616/
Yazdırılma Tarihi : 19 Nisan 2024 Cuma 02:14

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Alım İlanı

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, son başvuru tarihi 19 mart 2021, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü mezunu Öğretim Üyesi 3 akademik personel alacak.

Haber Tarihi : 05 Mart 2021 00:40
Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Alım İlanı

Faruk Saraç TasarımMeslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

Meslek Yüksekokulumuzun aşağıda belirtilen akademik birimine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 31. ve 33. Maddesi ile "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlisi alınacaktır.

İlanda belirtilen kadroya başvuru için gerekli belgelere, bilgilere ve sonuçlara Meslek Yüksekokulumuzun web sayfası www.faruksarac.edu.tr den ulaşılabilir.

Başvurular ilanın Resmi Gazete'de yayınlandığı tarihi takip eden 15 gün içerisinde Müdürlüğümüz İstanbul Yerleşkesi (Cankurtaran Mah. Kennedy Cad. No: 2 Ahır Kapı Feneri Yanı Fatih/İstanbul) İnsan Kaynakları Birimine şahsen veya kargo yoluyla yapılacaktır.

İSTENEN BELGELER

Başvuru Dilekçesi (Başvuru Dilekçesinde Başvurulan Bölüm Adı, Başvurulan Kadro Unvanı, Başvuran Adayın İletişim ve Adres Bilgisi ile Başvuruda Teslim Ettiği Evraklarının Listesinin Belirtilmesi Gerekmektedir.)

Nüfus Cüzdanı Örneği (Ön ve Arka Yüzünden Okunaklı Halde Olacak.)

YÖK formatlı güncel Özgeçmiş

Ayrıntılı Özgeçmiş

Lisans mezuniyet belgesi örneği (onaylı)

Tezli Yüksek Lisans mezuniyet belgesi örneği (onaylı)

*Yüksek lisans eğitimini gösterir diploma veya transkriptinde, programın tezli olduğu belirtilmemişse, ilgili kadroya başvuru yapacak adayların diğer evraklarına ek olarak, öğrenim görülen üniversitesinden tezli yüksek lisans yaptıklarını gösterir resmi (onaylı) bir belge ibraz etmeleri gerekmektedir.

Lisans ve Yüksek Lisans transkript belgesi (onaylı)

Adli sicil kaydı (e-Devlet)

ALES Belgesi

Tecrübe Belgesi (onaylı)

Onaylı Hizmet Belgesi (Halen bir kamu burumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getirecektir.)

2 adet fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)

Erkek adayların askerlik durumlarına ilişkin belge (terhis veya en az 1 yıl süreli tecil belgesi)

*Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (on beş) gündür. İlan edilen tarihlerde başvurular şahsen veya posta ile yapılacaktır. Posta ile yapılacak Başvuruların son başvuru tarihine kadar kurumumuza ulaşması gerekmektedir. Postada yaşanan gecikmelerden dolayı süresinde ulaşmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Ön Değerlendirme ve Giriş Sınav sonuçları http://www.faruksarac.edu.tr adresinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BaşvuruAdresi

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, İnsan Kaynakları Birimi, Cankurtaran Mah. Kennedy Cad.No:2, Ahır Kapı Feneri Yanı Fatih/İstanbul adresine gönderilecektir. 1769/1-1


Kaynak : Resmi gazete