Uşak Üniversitesi profesör ve doçent alım ilanı

İlan Giriş : 07 Ekim 2008 08:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uşak Üniversitesi profesör ve doçent alım ilanı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarında açık bulunan Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına 2547 Sayılı Kanun?un 5772 Sayılı Kanunla değiştirilen 23,25 ve 26. maddesi uyarınca Profesör, Doçent (Devamlı Statüde) ve Yardımcı Doçentler alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların, başvurdukları bölüm ve anabilim dalları ile yazışma adreslerini de belirten dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği ve daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini ekleyerek şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Profesör kadrosuna başvuracak adaylar; özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, araştırma faaliyetlerinin kurumsallaştırılmasına katkılarını, araştırma ve eğitim faaliyetlerine üniversite dışından sağladığı kaynakları, üstlendiği idari görevler ile ilgili bilgileri kapsayan ve belgeleyen (6 nüsha) dosya ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına,

Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, araştırma faaliyetlerinin kurumsallaştırılmasına katkılarını, araştırma ve eğitim faaliyetlerine üniversite dışından sağladığı kaynakları, üstlendiği idari görevler ile ilgili bilgileri kapsayan ve belgeleyen (4 nüsha) dosya ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına,

Yardımcı Doçentler ise; özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları kapsayan ve belgeleyen (4 nüsha) dosya ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde başvurmaları duyurulur.

1-) Kadro ilan tablosu için tıklayınız. (*xls / 1.38 mb)

2-) Yayın dosyası tanzim listesi, özgeçmiş formatı ve başvuru dilekçesi için tıklayınız. (*doc / 96 kb)

GENEL AÇIKLAMALAR:

1. İlan edilen bütün unvanlar için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

2. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.

3. Bir adayın sadece bir kadroya başvurma imkânı vardır.

4. Doçent kadrolarına Profesörler, Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

5. Mezuniyet belgesi, doktora öğrenim belgeleri ve nüfus cüzdan örneği noter tasdikli olacaktır veya aslı ile birlikte ilgili birimlerde tasdik edilecektir.

6. Başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir.

7. Erkek adayların askerlik durum belgesini başvuru evraklarına eklemeleri gerekmektedir.

8. Adaylar gönderim kutusu içinde dosyalarını teslim edeceklerdir.

9. Yabancı dil sınav tarihleri ve yerleri daha sonra Üniversitemiz Web adresinde duyurulacaktır.

Son Başvuru Tarihi: Profesör ve Doçent adayları 21 Ekim 2008, Yardımcı Doçentler 20 Ekim 2008 Mesai bitimine kadar.

Başvuru adresi: Uşak Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı 1 Eylül Kampusü İzmir Yolu 8. km 64200 UŞAK

Bilgi Tel: 0 276 263 44 10-11/141

İlan Tarihi: 06.10.2008