Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Eylül 2008 13:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alım İlanı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİREKTÖRLÜĞÜ?NDEN

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz birimlerine Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddelerine göre öğretim elemanı alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara ve ilgili yönetmelikte aranan şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

1) Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Başvurular ilgili birime şahsen veya postayla yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalarla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

2) Adayların ön değerlendirmesi 13.10.2008 Pazartesi günü yapılacak olup, sonuçlar aynı gün mesai bitimine kadar Üniversitemiz İnternet sitesinden duyurulacaktır. Bilim Sınavları da 14.10.2008 Salı günü saat 10.00?da başvuruda bulundukları birimlerde yapılacaktır. Sınav sonuçları 15.10. 2008 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Internet sitesinden duyurulacaktır. Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

Adayların atamalarının yapılabilmesi için; ilan edilen kadronun bölümüne/programına veya anabilim dalına uygun alandan mezun olmaları ve ilan edilen derecelere atanabilecek yeterliliğe sahip olmaları gerekmektedir.

AÇIKLAMALAR

Başvuracak Adaylar; dilekçelerine ekleyecekleri, öğrenim belgelerini (onaylı sureti), nüfus cüzdanı fotokopilerini, iki (2) adet fotoğraf, özgeçmiş, başvurdukları alanda en az 2 yıl tecrübeli olduklarını gösterir belgeile varsa bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir takım dosya eklenecektir. ALES?den en az 70 puan şartı aranmaktadır. ( Öğretim elemanı kadrolarında çalışmakta olan veya daha önce öğretim elemanı kadrolarında çalışıp ayrılmış olanlar ALES?den muaftır.)

  Coğrafya Bölümü Lisans Mezunu Olmak Öğretim Görevlisi 1 10 Ekim 2008
>