Kafkas Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Eylül 2008 11:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kafkas Üniversitesi Yardımcı Doçent Alım İlanı
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin Tıp Fakültesi Yardımcı Doçent kadrolarına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23.,25., ve 26.maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşullara göre öğretim üyesi alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların başvurdukları bölüm ve anabilim dalları ile telefon numaraları ve yazışma adreslerinin de belirtildiği dilekçelerine; ekleyecekleri özgeçmiş,nüfus cüzdan örneği, 2 adet fotoğraf, sabıkasızlık belgesini, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini, Doktora başarı belgesi,bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört takım dosya ile birlikte Tıp Fakültesi Dekanlığına başvurmaları gerekmektedir. Üniversitelerarası Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)'den 65 veya Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı (KPDS)'den 70 alanlar yabancı dil sınavından muaf sayılacaktır. Diğer adaylar için 2547 sayılı Kanun'un 23.maddesi gereğince Üniversitemizde ayrıca dil sınavı yapılacaktır. Yabancı dil muafiyeti bulunmayan adayların Yabancı Dil Sınav tarihleri başvuruda bulunduğu birimlerce daha sonra duyurulacaktır.

- Tüm başvurular, gazete ilanını takiben 15 gün içerisinde ve şahsen yapılacaktır. Süresi içerisinde ve şahsen yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlan metnine Üniversitemizin kafkas.edu.tr İnternet adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ ANABİLİM DALI ÜNVANI ADEDİ

Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Yrd.Doçent 1

Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Yrd.Doçent 1

Tıp Fakültesi Nöroloji Yrd.Doçent 2