Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 24 Eylül 2008 14:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile Üniversitemiz akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar, yazışma adreslerini içeren, başvurdukları bölüm ve anabilim dallarını belirttikleri dilekçelerine, özgeçmiş, 4 adet fotoğraf, öğrenim durumlarını gösterir belgeler ve nüfus cüzdanı örneğini ekleyerek, Profesör ve Doçent kadrosuna başvuracak adayların Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların ise ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

PROFESÖR KADROLARINA MÜRACAAT EDECEK ADAYLARIN;

Özgeçmişlerini, (birisi başlıca araştırma eseri olamk üzere gösterecekleri eser veya yayınlarını belirttikleri) bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebligleri ile bunlara yapılan atıfları, bunlara ilişkin dökümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden, biten doktora ve yüksek lisans (bilim uzmanlığı) çalışmalarını, üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkılarını kapsayan eserlerin belirtildiği yayın listesini içeren 6 takım yayın dosyalarını başvuru dilekçelerine ekleyeceklerdir.

DOÇENT KADROLARINA MÜRACAAT EDECEK ADAYLARIN;

Özgeçmişlerin, yayın listelerini, doçentlik belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım yayın dosyalarını başvuru dilekçelerine ekleyerek Rektörlük Personel dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Profesör ve Doçent kadroları daimi statüdedir.

YARDIMCI DOÇENT DOÇENT KADROLARINA MÜRACAAT EDECEK ADAYLARIN;

Başvuru dilekçelerine yukarıdaki belgelere ilave olarak, bilimsel çalışma ve yayınlarını, özgeçmişlerini, yayın listelerini kapsayan 4 takım dosya ile birlikte ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların, yabancı dil sınav tarihi müracaat tarihinin bitiminde ilgili birimlere ilan edilecektir. KPDS ve ÜDS'den başarılı olanlar, yabancı dil sınavından muaf tutulacaklardır.

Bütün kadrolara başvuracak adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Bütün kadrolara başvuru süresi bu ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.