Yozgat Bozok Üniversitesi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

Yozgat Bozok Üniversitesi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı.

Kaynak : Memurlar.net
İlan Giriş : 29 Ocak 2021 00:00, Son Güncelleme : 29 Ocak 2021 00:05
Yozgat Bozok Üniversitesi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

T.C YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. vatandaşı adaylar için öğrenci kontenjanları, başvuru ve kabul koşulları için TIKLAYINIZ.

Ön Başvuru, 1 Şubat 2021 tarihinde başlayıp 5 Şubat 2021 tarihinde saat 17:00'da sona erecektir. Ön başvuru için :TIKLAYINIZ.

YÖK'ün not dönüşüm tablosu için TIKLAYINIZ.

BAŞVURU YAPARKEN DİKKAT !!!

-Daha önceki yıllarda başvuru yapmış olan aday öğrenciler de İLK GİRİŞ BAĞLANTISINI Tıklayarak başvurularını yapacaklardır.

-YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINDA BİLİMSEL SINAV veya SÖZLÜ SINAV YAPILMAYACAKTIR.

AÇIKLAMALAR:

-Önkayıt başvuru formu doldurulurken; adayların dikkat etmesi gereken hususlar; öncelikle mozilla firefox'un son sürümü veya google chrome kullanarak doldurulması gereken zorunlu alanlar doldurmalı, tüm bilgiler doldurulduktan sonra fotograf yüklenmeli(yüklenecek fotograf vesikalık fotograf boyutunda ve jpg formatında olmalıdır.), doldurulması zorunlu olmayan alanlar "#" işareti ile gösterilmiş ve bu alanların doldurulması zorunlu değildir.

-Adaylar, önkayıt başvuru formunda lisans/yüksek lisans mezuniyet notlarının 100'lük sisteme çevrilmiş halini girmelidirler

-Elektronik ortamda istenilen bilgilerde ve kayıt esnasında istenilen belgelerde yanlış beyanda bulunanlar, tahrifat yapanlar ile ilanda belirtilen şartları taşımayanlar başarılı olsalar dahi kayıtları yapılmayacak olup, bu şekilde aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin de kaydı silinecektir.

-Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez. Bu nedenle Enstitümüzde kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrenciler; başka bir yerde tezsiz yüksek lisans programları hariç, lisansüstü programa kayıtlı olmaları halinde; kayıtları enstitümüz tarafından gerçekleştirilmeyecek olup, bu şekilde aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin de kayıtları silinecektir.