Manisa SYDV Personel alacak

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 21 Ocak 2021 08:00, Son Güncelleme : 21 Ocak 2021 08:02
Manisa SYDV Personel alacak

- İLAN ŞARTLARI -

1 - Bilgisayar programlarını (Windows, Word, Excel, Powerpoint, vb programlar) kullanıyor olmak ve yeterlilik durumunu gösteren belgeye sahip olmak. 2 - 4 yıllık Yükseköğrenim Kurumlarının İşletme, Maliye, İktisat, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin herhangi birinden mezun olarak, lisans diplomasına sahip olmak.

3 - En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, seyahat engeli olmamak ve aktif araç kullanmak,

4 - Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

5 - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, - Başvuru tarihinin son günü itibari ile 18 yaşını doldurmuş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

- Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Medeni Haklarını Kullanma Ehliyetine sahip olmak, - Kamu haklarından mahrum olmamak

- ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yılarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

- Görevini devamlı yapmasına engel olacak akıl sağlığı, vücut sağlığı ve özrü bulunmamak.

- Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak.

-- İlan tarihinden önce Manisa il sınırlarında ikamet etmek ve işe kabul edildiği takdirde sözleşme tarihinden önce Manisa İl merkezinde (Yunusemre, Şehzadeler İlçeleri) ikamet koşulunu sağlamak.

- Tercihen muhasebe bilgisine sahip olmak,

- Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün ilgili yazısında yer alan alımı yapılacak unvana ait (SYDV-04) görevini ifa edebilecek özelliklere sahip olmak,

- Başvuran adaylar arasından geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puanlı 5 kişi mülakata çağrılacak olup, mülakat için evrak teslim edecek 5 asil ile yine puan sıralamasına göre 15 yedek aday İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına evrak teslim edecektir.

- Mütevelli Heyeti alım yapıp yapmama hususunda serbesttir.

- İlan ile ilgili detaylı bilgiye www.manisa.gov.tr adresinden duyurular bölümünden ulaşılabilir

İlan için istenen bütün şartları taşıdığımı kabul eder ve bu şartları belgelendireceğimi taahhüt ederim.

- ÖNEMLİ HATIRLATMA -

  • Başvuru yapacak adaylar aktif ilanlardan sadece bir tanesine başvuru yapabilir.Başvuru yapılan ilan mülakat sürecini tamamladıktan sonra aday başka bir ilana başvurulabilecektir.
  • Başvurunuzun geçerli olması için internet üzerinden başvurunuzu yaptıktan sonra ilan için istenen belgeleri başvuru süresi dolmadan başvuru yaptığınız ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaştırmanız gerekmektedir. Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.