Tokat Üzümören Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Eylül 2008 11:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tokat Üzümören Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı

TOKAT İLİ PAZAR İLÇESİ ÜZÜMÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15. maddesi ite bu yönetmeliğin 11 Nisan 2007 tarihinde yayınlanan değişikliklere ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrası şartlarını taşımak koşulu ile aşağıda unvan, derece, sınıfı ve sayıları belirtilen itfaiye Eri ve Zabıta Memuru kadrosuna 657 sayılı Devlet Memurlan Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

SINIFI UNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYET KPSSP3 EĞİTİM DURUMU

GİH İTFAİYE ERİ 11 3 E 50 Lise veya dengi okul

SINIFI UNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYET KPSSP3 EĞİTİM DURUMU

GİH ZABITAMEMURU 11 2 E 50 Lise veya dengi okul
TOPLAM 5

BAŞVURU ŞARTLARI:

1. Türk vatandaşı olmak,

2. İtfaiye Eri için Belediv doldurmamış olmak,

3. Zabıta memuru için Belediyede yapılacak sözlü mülakat sınavının yapıldığı tarihi itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak,

4.Tartılma ve ölçülme aç kamına, soyunuk ye çıplak ayaklı olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 m, olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında {+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak,

5. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2004 ve 2006 sonrası Kamu personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş ve en az 50 puan ve üzeri, puan almış olmak.

6. Kamu haklarından mahrum bulunmamak

7. Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engelolacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,

8. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas,irtikap, rüşvet,hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inana kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat kanştrma, devlet sırlarını açığı vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvurular 26.09,2008 Cuma günü saat 09.00'da başlayıp aynı gün Saat: 17:00de sona erecektiLBaşvurular Üzümören Belediyesi Hizmet binasında Yazı İşleri Müdürlüğüne Üzümören Pazar adresine şahsen yapılacak olup posta ve Internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:

Üzümören Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden adaylara başvuru formu yerilecek olup aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalem ile doldurulmak sureti ile (1 adet fotoğraf yapıştırılacaktır.)

1. KPSS Sınav sonuç belgesinin aslı veya Noter Tasdikli sureti.

2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, ÇTC Kimlik numarası bulunan)

3. Öğrenim durumlannı gösterir belgenin aslı veya tasdikli sureti. 4.Son üç ay içinde çekilmiş 1 Adet vesikalık fotoğraf. 5.Curnhuriyet başsavcılığı Adli Sicil Belgesi.

4.Sağlık raporu.

Sınava Giriş Belgeleri:

Belediyemize başvurana adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 3 adet İtfaiye Eri memuru kadrosunun 3 katı aday, 2 adet zabıta memuru kadrosunun 3 kat aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak İtfaiye ve Zabıta Memuru adaylarının listesi, Belediyemiz Internet sitesinde (uzumoren.bel.tr) ve Belediyemiz ilan tahtasında yayınlanacaktİLSınava çağrılan adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenecektir. Sınava giriş belgesini Üzümören Belediyesi Hizmet binasında Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.

*Adaylar sınavda sınava giriş belgesi ile nüfus cüzdanını yanında bulunduracaklardır.Sınava katılmaya hak kazanamayan müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Sınav Yeri ve Saati:

İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru adaylar için Sınav, 06.10.2008 Pazartesi günü saat lOıOOtia Üzümören Belediyesinin Hizmet Binası Meclis Salonunda yapılacaktır.

Sözlü Sınav ve Konulan (Mülakat)

1. Türkiye Cumhuriyet Anayasası

2. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

3.657 Sayılı Devlet Memurlan Kanunu

 

4. Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat

Sınav Şekli ve Değerlendirme:

Başvuran İtfaiye Eri 06.10.2008 Pazartesi günü Üzümören Belediyesi Hizmet binası Meclis Salonunda saat 10:00 da, Zabıta Memuru için yine aynı gün aynı yer de saat 11:00 da sözlü mülakat sınavına katılacaklardır. Sınav Komisyonunca yapılacak olan sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Sözlü sınavdan başanlı olabilmek için 100 üzerinden en " az 70 puan almak zorunludur. Başarı notu: Sözlü sınavdan 70 ve üzeri puan alan adayların sözlü mülakat sınavından alınan notun (kurum sınavı başarı puanının) % 50 si ile KPSS puanının %5Ösi alınmak suretiyle belirlenir.Yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısı kadar ASİL ve yarısı kadar YEDEK aday belirlenir. Sınav sonuçlan başarı sırasına göre Belediyemizin uzumoren.bel.tr adresinden duyurulacak ve kazanan adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Atama yapılanlardan göre başlamayanların yerine yedek adaylar arasında başarı sırasına göre atama yapılır.Süre içinde yapıl yan ve Internet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

İlanen duyurulur.