Sinop Üniversitesi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

Sinop Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Başvuruları.

Kaynak : Memurlar.net
İlan Giriş : 16 Ocak 2021 00:13, Son Güncelleme : 16 Ocak 2021 00:21
Sinop Üniversitesi  Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

Başvuru işlemine başlamadan önce Lisansüstü İlan Metnini okuyunuz.

Dikkat Edilecek Hususlar

ONLİNE BAŞVURUDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

  1. Adaylar başvurularını, aşağıdaki linkine tıklayıp online olarak yapabilecektir.
  2. Tamamlanmayan, aday tarafından kaydedilmeyen veya düzeltme verildiği halde süresi içerisinde düzeltilmeyen başvurular eksik kabul edildiğinden değerlendirmeye alınmayacaktır.
  3. Kontrol sonucu adayın başvuruda belirttiği e-posta adresine sistem tarafından otomatik olarak "Başvuru Sonucunun Başvuru Sisteminden Kontrol Edilmesi Gerektiğini" bildiren e-posta gönderilecektir.
  4. Tüm adayların başvuru süresi içerisinde başvuru paneline tekrar dönerek başvuru sonuçlarının kabul edildiği, reddedildiği veya hatalı olup olmadığını öğrenmeleri gerekmektedir. Başvurunun Hatalı veya Reddedilmesi durumunda gerekli açıklamalar başvuru panelinde yapılacaktır.
  5. Hatalı kabul edilen başvuru, en geç başvuru süresi sonuna kadar düzeltmesi için adaya iade edilir. Hatalı başvurusunu tekrarlayan adayın başvurusu reddedilir. Hatalı başvurusunu düzeltmeyen adayların ise başvuruları değerlendirmeye alınmaz.
  6. Belgelerin yüklenmesinden, istenilen puanların doğru bir şekilde girilmesinden, başvurunun kayıt edilerek tamamlanmasından ve başvuru süreci içerisinde başvuru panelinden başvuru durumunun öğrenilmesinden tamamen aday sorumludur.
  7. Başvuru sisteminde bulunan alanlar sistemde yer alan açıklamalar doğrultusunda eksiksiz ve hatasız doldurulup, istenen belgeler (birden fazla sayfalı belgeler art arda tarattırılarak) okunabilecek ve elektronik ortamda alınan belgelerin doğruluma kodu veya kare kodu görülebilecek şekilde pdf olarak taranarak sisteme yüklenmelidir.
  8. Sisteme yüklenecek fotoğraf, resmi kurumlar tarafından kabul edilebilecek özelliklere sahip düzeyde (vesikalık) olmalıdır

İstenen puanların belgelerinde görünen şekliyle (virgül sonrası dahil) başvuru sistemine girilmesi gerekmektedir. Puanı girilmeyen başvurular hatalı kabul edilecektir.

KAZANAN ADAYLARIN İLAN EDİLMESİ ve İTİRAZ

  1. Başvuruları eksik, hatalı veya onaylanmamış adayların adları, değerlendirme listesinde görünmeyecektir.
  2. Kesin kayıt hakkı kazanan asıl ve yedek adayların listesi, istenecek belgeler ve kesin kayıt başvuru şekli Enstitümüz web sayfasında ilan edilecektir.
  3. Başvuruya ilişkin itirazlar başvuru süresi içerisinde, değerlendirme sonuçlarına itirazlar ise sonuçların açıklanmasını takip eden 3 iş günü içerisinde [email protected] adresine yapılabilir.

ONLİNE BAŞVURU :

Başlangıç Tarih ve Saati : 17 Ocak 2021 tarihinde aktif olacaktır.

Bitiş Tarih ve Saati : 03 Şubat 2021 tarihinde saat 16:00'da kapanacaktır.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

EKLER :

Ales Eşdeğerlik Tablosu

YÖK Not Dönüşüm Tablosu

YDS Eşdeğerlik Tablosu