TPAO Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Eylül 2008 09:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TPAO Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Ostim Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Normal Daimi İşçi Alınacaktır.

TALEBİ ALAN İL KAMU KURULUŞUNUN ADI MESLEK ADI İŞGÜCÜ SAYISI EĞİTİM DURUMU ARANILAN DİĞER NİTELİKLER
Ostim (Ankara) Şube Müdürlüğü
Türkiye Petrolleri A.O.
Müfettiş Yardımcısı 664666
4
Lisans Hukuk, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, İşletme, Maliye, Siyaset Bilim ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden birinden mezun olmak. Asıl Şartlar: *İyi derecede ingilizce bilgisine sahip olmak ( KPDS'den en az 70 puan veya TOEFL Paper Based Testinden en az 523, İnternet Based Testinden en az 70 puan ve KPSS İngilizce testinden en az 40 doğrusu bulunmak.) *27.06.2008 tarihli ve 26919 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde Değişik Yapılmasına Dair Yönetmelikle değişen 21 inci maddesinde ( ..... sınavın açıldığı yılın ocak ayının ilk gününde 30 yaşını doldurmamış olmak,.....) yer alan diğer şartları taşımak. Çalışılacak Yer:Ankara

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

*İlanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 Gün içerisinde; herhangi bir İŞKUR İl/Şube Müdürlüğüne Şahsen başvuracakları gibi internet (www.iskur.gov.tr.) üzerinden de başvuru yapabileceklerdir.

*Merkezi sınav uygulanmayacak öncelikli olarak başvuru yapacak olan adaylar durumlarına ilişkin açıklayıcı belge asılları ile birlikte Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir.

*Eğitim, yabancı dil vb. gibi belgeler işverenlere takdim edilmektedir.

*Erkek Adayların Askerlikle ilişiği (Muaf, Yapmış veya Tecilli) bulunmaması gerekmektedir.

*(Şahsen başvurularda istenilen belgelerin asılları İŞKUR personeli tarafından görülecektir.)

*Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenler listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

*2008 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılan, Lisans Mezunları için KPSSP3 Puanı 60 ve Üzerinde Olan Adaylar Başvurabilirler.

SIRALAMA:

*Merkezi Sınav Uygulanmayacak Kişilerden (öncelikli) durumları talep şartlarına uyanlar öncelik belgesi tarihine göre,

*KPSS'ye katılanlar ise, Açık İş Sayısının 2 Katını Geçmeyecek Sayıda olmak üzere PUAN durumuna göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte iki ayrı liste halinde İşçi İsteğinde Bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna Gönderilecektir.

*Mülakat/sözlü tarihi ve yeri Kamu Kuruluşu Tarafından Adaylara Bildirilecektir.