İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Keskin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı 1 işçi alım ilanı

İlan Giriş : 04 Eylül 2008 09:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Keskin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı 1 işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi İşçi alınacaktır. Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihinin resmi tatile rastlaması durumunda bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.

Talebi Alan Birim Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Kırıkkale İl Müdürlüğü Keskin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Normal Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi (Büro Memuru) 1 Lisans-Yüksek Lisans  

Yukarıda belirtilen talebe başvuracak adayların dikkatine;

* Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde herhangi bir İşkur İl/Şube Müdürlüğüne şahsen veya internet (www.iskur.gov.tr) üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Şahsen başvurularda; nüfus cüzdanı, diploma, KPSS Sonuç Belgesi ve Merkezi Sınav uygulanmayacak Önceliklilerin öncelik durumlarına ilişkin belgelerin asılları İşkur personeli tarafından görülecek, mülakat esnasında işverene takdim edilecektir.

* 2008 KPSS sonucuna göre KPSSP 3 türünden en az 60 puan alanlar başvurabilecektir.

* Merkezi Sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan nihai listelerde yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

* Merkezi Sınav uygulanmayacak kişiler (Öncelikliler) Öncelik Kazandığı Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi ile işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

* Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenler listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

* İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.