Mut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı 2 işçi alım ilanı

İlan Giriş : 04 Eylül 2008 09:26, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı 2 işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Mersin İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine Daimi Statüde İşçi Alınacaktır.

Talebe durumları uyanların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İskur İl/Şube Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Mersin İl Müdürlüğü Mut Kaymakamlığı - Mut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Normal Muhasebeci 1 Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Muhasebe-Finansman, Maliye, İşletme, İktisat bölümü veya dengi en az dört yıl eğitim veren yükseköğretim kurumlarından yada bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul olunan yurtdışı öğrenim kurumlarının birinden mezun olmak. En az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Milli Eğitim Bakanlığından Onaylı Bilgisayar İşletmenliği veya Programcılığı sertifikasına sahip olmak, Muhasebe mesleğinde tercihen 1 yıllık deneyime sahip olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı özrü bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ve yaşlılık aylığı almıyor olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
Mersin İl Müdürlüğü Mut Kaymakamlığı - Mut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Normal Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 1 Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren, Halkla İlişkiler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, bölümlerinin birinden mezun olmak En az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Milli Eğitim Bakanlığından Onaylı Bilgisayar İşletmenliği veya Programcılığı sertifikasına sahip olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı özrü bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ve yaşlılık aylığı almıyor olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

YUKARIDAKİ BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Yukarıdaki taleplere, ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2008 KPSS sonucuna göre P3 puan türünden en az 60 puan alanlar başvuru yapabileceklerdir.

- Aynı işyerinin birden fazla talebini ilan edilmesi halinde durumları talep şartları uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katım geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan nihai listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler, Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten. açıklayıcı bilgi ile işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.