Ordu Gülaylı Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Ağustos 2008 16:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu Gülaylı Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı
GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasında ve Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13. maddesinde belirtilen Zabıta Memurluğuna atanma koşullarına sahip bulunanlardan, aşağıdaki şartları taşımak koşulu ile, belirtilen boş Zabıta Memuru kadrolarına 4 Yıllık Yüksekokul mezunu eleman alınacaktır.

ELEMAN ALINACAK KADROLAR :

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu

GİH Zabıta Memuru 10 2 Erkek-Kadın 4 Yıllık Yüksekokul

GENEL VE ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI :

1- Türk vatandaşı olmak,

2- Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak,

3- 4 Yıllık Yüksekokul Mezunu olmak,

4- Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak,

5- Tartılma ve Ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla; Erkeklerde en az 1.67 metre , kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve Boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak,

6- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,

7- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.( Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak),

8- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2008 yılında yapılmış olan KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) sınavlarına girmiş ve 100 tam puan üzerinden en az 60 puan ve üzeri almış olmak.

SINAV YERİ, TARİHİ VE KONULARI :

1- Adaylar; KPSS puanı en yüksek adaydan başlanarak, sözlü sınava tabi tutulacaktır.

2- Sözlü sınav 14.10.2008 Salı günü saat 14.00'de Gülyalı Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda yapılacaktır. Belirlenen tarihte herhangi bir nedenle sınava katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecektir. Sözlü sınavda adayların genel kültür ve hizmetin gerektirdiği bilgilere sahip olup olmadıkları değerlendirilecektir.

BAŞVURU SÜRESİ VE ŞEKLİ :

Başvurular; 11.09.2008 günü başlayıp, 26.09.2008 günü mesai bitiminde (saat 17.00) sona erecek olup, Gülyalı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 2 adet Zabıta Memuru boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak Zabıta Memuru adaylarının listesi Başkanlığımız Internet sitesinde ve ilan panosunda yayınlanacaktır. Sınava çağrılacak adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER :

a) Nüfus Cüzdanı Örneği

b) Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya onaylı örneği

c) Adli Sicil belgesi

ç) Erkekler için askerlik durum belgesi

d) Tam teşekküllü hastanelerden alınacak sağlık kurulu raporu (atama sırasında istenilecek)

e) KPSS Sınav Sonuç Belgesi aslı veya noter onaylı örneği

f) 4,5X6 ebadında 2 adet vesikalık fotoğraf

DEĞERLENDİRME :

Başvuranlar arasından en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınava çağrılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için; 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir. Başarı notu , sözlü mülakat sınavında alınan not ile KPSS notun ortalamasıdır.

Yüksek puandan başlamak üzere; Kadro sayısı kadar ASİL, Kadro sayısının yarısı kadar YEDEK üye belirlenecektir .

Sınavı kazananlar Belediyemiz Internet sitesinden duyurulacak; ayrıca adaylara yazılı olarak da bildirilecektir.

Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

İLAN OLUNUR.