İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 04 Aralık 2020 04:48, Son Güncelleme : 04 Aralık 2020 04:53
Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır)

1- Profesör kadrosuna müracaat edeceklerin: Dilekçeleri ekinde; özgeçmişini, doçentlik belgesinin suretini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği lisansüstü çalışmalarını, tek PDF dosyasında olacak şekilde 6 adet CD ve taşınabilir bellek; ayrıca 1 adet basılı dosya (Personel Daire Başkanlığı'nda muhafaza edilecektir) ile başvurmaları gerekmektedir.

2- Doçent kadrosuna müracaat edeceklerin: Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, doçentlik belgesinin suretini, yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan, tek PDF formatında olacak şekilde 4 adet CD ve taşınabilir bellek; ayrıca 1 adet basılı dosya (Personel Daire Başkanlığı'nda muhafaza edilecektir) ile başvurmaları gerekmektedir.

3- Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna müracaat edeceklerin: Dilekçeleri ekinde, özgeçmişini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan, tek PDF formatında olacak şekilde 4 adet CD ve taşınabilir bellek; ayrıca 1 adet basılı dosya (ilgili birim tarafından Personel Daire Başkanlığı'na gönderilecektir.) ile başvurmaları gerekmektedir. Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ: Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na, diğer adayların ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Müracaatlar ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır.