Kastamonu Doğanyurt SYDV Personel Alacak

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 13 Kasım 2020 17:47, Son Güncelleme : 13 Kasım 2020 17:50
Kastamonu Doğanyurt SYDV Personel Alacak

İlan Detayları

- Word ,Excel vb. temel bilgisayar programlarını, donanımlarını ve ekipmanlarını kurulum programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve bilgisayar sertifikasına sahip olmak(zorunlu olmayıp tercih nedenidir).Adayların bilgisayar kullanabilme düzeyleri (Word, excel ve powerpoint programlarını kullanabilme, grafik ve slayt hazırlama) kendilerini ifade edebilme, hal ve hareket kişilik özellikleri mesleğe uygunluğu, strese dayanıklılık mesleki bilgi beceri, proje yazma ve üretme yeteneğine sahipliliği ve genel kültürleri değerlendirilecektir.

- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

1- Doğanyurt ilçe sınırları içerisinde ikamet etmek ve belgelendirmek.

2- En az 4(dört) yıllık Lisans Eğitimini tamamlamış olmak.

3- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM) tarafından 2019 veya 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

4- Görevini devamlı yapmasına engel bir durumunun olmadığını, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmadığını, her türlü coğrafi ve iklim koşullarında görev yapabileceğini gösterir sağlık raporu(işe alınması kesinleşen adaydan istenecek)

5- Adli sicil kaydı bulunmamak, soruşturma ve kovuşturmaya dahil olmamak.

6- Word ,Excel vb. temel bilgisayar programlarını, donanımlarını ve ekipmanlarını kurulum programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve bilgisayar sertifikasına sahip olmak(zorunlu olmayıp tercih nedenidir).Adayların bilgisayar kullanabilme düzeyleri (Word, excel ve powerpoint programlarını kullanabilme, grafik ve slayt hazırlama) kendilerini ifade edebilme, hal ve hareket kişilik özellikleri mesleğe uygunluğu, strese dayanıklılık mesleki bilgi beceri, proje yazma ve üretme yeteneğine sahipliliği ve genel kültürleri değerlendirilecektir.

7- Mülakat komisyonu genel ve özel kriterleri yerine getiren en uygun adayı seçme yetkisine sahiptir.

8- Sınavda başarılı olup işe başlayan adayla işe başladıktan sonra üç yıl içerisinde işten ayrılmayacağına dair tazminat hükümlü ayrıca özel bir sözleşme Mütevelli Heyetinin uygun görmesi durumunda imzalanacaktır.

9- Sınavda başarılı sayılırsa Doğanyurt ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek.

10- Başvuruyu yapan Büro Görevlisi aday genel ve özel tüm şartları kabul eder.

11- Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

12- Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün https://vakifilan.ailecalisma.gov.tr adresinde bulunan SYDV personel alım ilanları kısmından online olarak yapmaları gerekmektedir.

13-Diğer genel şartlar www.doganyurt.gov.tr yay