Memurlar.Net
Yazdırma Seçenekleri : Renkli Yazdır Siyah Beyaz Yazdır Resimleri Gizle
https://ilan.memurlar.net/ilan/54317/anadolu-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani.html
Yazdırılma Tarihi : 18 Nisan 2024 Perşembe 07:18

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Haber Tarihi : 31 Ekim 2020 00:36
Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden:

İPTAL İLANI

28.10.2020 tarihli ve 31288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz öğretim üyesi ilanında yer alan Açıköğretim Fakültesi Uzaktan Öğretim Bölümü Uzaktan Öğretim Anabilim Dalına alınacak aşağıdaki kadronun ilanı iptal edilmiştir.

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

ANABİLİM/ANASANAT DALI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMA

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ

UZAKTAN

ÖĞRETİM

UZAKTAN ÖĞRETİM

DOÇENT

1

Doçentliğini Türk Halk Bilimi alanından almış ve Dede Korkut destanı ve H.Von Diez hakkında çalışmalar yapmış olmak.

T.C.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN

Üniversitemize bağlı birimlerin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 657 sayılı Kanunun 48. maddesi, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Anadolu Üniversitesinde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma ile İlgili Değerlendirme Ölçütleri hükümlerini taşıyan öğretim üyeleri (Profesör ve Doçent) alınacaktır.

Başvuru için Gerekli Belgeler:

Adayların başvuru dilekçesi, 2 adet fotoğraf, özgeçmiş ve eserler listesi, öğrenim ve yabancı dil belgesi, askerlik durumlarını gösteren belge ile birlikte ilgili yönetmelik hükümleri uyarınca Profesör adaylarının 6 adet, Doçent adaylarının da 4 adet dosyayı Üniversitemiz Değerlendirme Ölçütlerine göre elektronik ortamda (USB -flash bellek- içinde) hazırlayarak, başvuru belgeleri ve 1 adet dosyayla birlikte ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde "Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı ESKİŞEHİR" adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Adaylar, şartları uyan kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup, belgeleri eksik olan ve/veya başvuru süresi içinde Rektörlüğe ulaşmayan başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkındaki detaylı bilgilerewww.anadolu.edu.trinternet adresimizden ulaşılabilir.

Duyurulur.


Kaynak : dpb