Elazığ Keban Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 08 Ağustos 2008 12:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Elazığ Keban Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alım İlanı

KEBAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KEBAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAK İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALIMI İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasının şartlarını ve Belediye Zabıta Personel Yönetmeliğinin 13. maddesinde Zabıta Memurluğuna atanma şartlarına göre ve Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15.maddesinde İtfaiye Eri Kadrolarına ilk defa atanma şartlarına göre, aşağıdaki şartları taşımak koşulu ile belirtilen Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri kadrolarına alım yapılacaktır

Sınıfı Unvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu

GİH Zabıta Memuru 10 2 Erkek/Bayan Lise ve Dengi Okullar

GİH İtfaiye Eri 10 4 Erkek/Bayan Lise ve Dengi Okullar

BAŞVURU ŞARTLARI: ZABITA MEMURU, İTFAİYE ERİ OLMAK İÇİN:

1-Türk Vatandaşı olmak.

2-Belediyede yapılacak sözlü mülakat sınavının yapıldığı tarihi itibarı ile Zabıta için 25 yaşını İtfaiye eri 30 yaşını doldurmamış olmak.

3-Askerlik hizmetini yapmış olmak veya tecilli olmak(erkek adaylar için)

4-Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 m, kadınlarda en az 1.60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında ( +,-) 10 kg. dan fazla fark olmamak.

5- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme 2004 yılı ve sonrası sınavlarına (KPSS) girmiş olmak , Zabıta Memuru için en az 50 puan ve üzeri İtfaiye Eri için en az 48 puan ve üzeri almış olmak.

6-Kalıcı bulaşıcı bir hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde engel olacak bedence ve akılca bir hastalığı bulunmamak.

7-Kamu Haklarından mahrum bulunmamak.

8-Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Başvurular 11/08/2008 de saat 09.00 başlayıp 11/08/2008 saat 16.30 de sona erecektir. Başvurular Keban Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Kallar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 12 Keban /Elazığ adresine şahsen yapılacak olup; posta veya internet üzerinden müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER:

Keban Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünden adaylara başvuru formu verilecek olup; aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalem ile doldurulmak suretiyle (bir adet fotoğraf yapıştırılacaktır)

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

1- İş Talep Formu (Keban Belediyesinden temin edilecektir.)

2- T.C. kimlik numaralı Nüfus Cüzdan Fotokopisi

3- KPSS Sınav Sonuç Belgesi aslı veya noter onaylı sureti,

4- Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair beyanı. (Erkekler için)

5- Diploma veya Geçici mezuniyet belgesinin aslı ya da noter onaylı sureti,

6- Son altı ay içerisinde çekilen 3 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi İş Talep Formuna yapıştırılacak),

7- Resmi Sağlık birimlerinden alınacak Boy ve kilo tespit raporu.

8-Sabıka Kaydının olmadığına dair beyanı

SINAV GİRİŞ BELGELERİ

Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak 1 adet itfaiye eri boş kadrosunun 3 katı ve 3 adet Zabıta Memuru Kadrosunun 3 katı aday sınava çağrılacak İtfaiye eri ve Zabıta Memuru adaylarının listesi Başkanlığımızın internet sitesinde(www.Keban.bel.tr) yayınlanacaktır.Sınava çağrılan adaylar için sınav giriş belgesi düzenlenecektir.Sınav giriş Belgeleri 15.08.2008 ile 15.08.2008 günü saat 13.00 kadar Keban Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.Adaylar sınavda Sınav giriş Belgesini ve nüfus cüzdanlarını yanında bulunduracaklardır. Sınava katılmaya hak kazanamayan adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV YERİVE SAATİ:

Zabıta Memuru için Keban Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü odasında 20.08.2008 tarihinde saat 9.30 da sözlü sınav şeklinde yapılacaktır.

İtfaiye Eri için Keban Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü odasında 20.08.2008 tarihinde saat 13.30 da sözlü sınav şeklinde yapılacaktır.

İtfaiye eri için 20.08.2008 günü saat 14.30 da dayanıklılık testi yapılacaktır

SÖZLÜ SINAV KONULARI MÜLAKAT

a. Türkiye Cumhuriyet Anayasası

b. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d. Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat hakkında olacaktır.

SINAVIN ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME

Sözlü sınav mülakat şeklinde yapılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Başarı notu, sözlü sınavda alınan not ile KPSS notunun ortalamasıdır.Sınav sonuçları Belediyemizin ilan panosunda duyurulacak ve kazanan adaylara yazılı olarak tebliğ edilecektir. Bu tebligatta sınavı kazanmış olanların atanması için gerekli belgeler ve işlemler ile bunların Belediyeye teslimi için tanınan süre belirtilecektir.Ayrıca sınav ilanında belirtilen kadro sayısının yarısı kadar yedek başarı listesi ilan edilecektir. Sınavı kazanan adaylardan süresi içinde Belediye Başkanlığımıza başvurmayanların yerine birinci yedekten başlayarak yedek başarı listesindeki sıraya göre adaylar çağrılacaktır..

İlan Olunur