Pazaryeri Belediyesi işçi alım ilanı

İlan Giriş : 27 Temmuz 2008 10:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Pazaryeri Belediyesi işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Bilecik İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine normal statüde daimi işçi alınacaktır.

Aşağıda belirtilen talebe durumu uyanlar Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden veya Şube Müdürlüklerinden başvurularını yapabilecekleri gibi www.iskur.gov.tr adresinden de başvuru yapabilirler. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilecektir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Kişisel Durumu Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Bilecik İl Müdürlüğü T.C. Pazaryeri Belediye Başkanlığı Kasap 2 Normal İlköğretim Mezunu - Kasaplık işinde en az 10 yıllık deneyime sahip olmak. - En az 10 yıl sigortalı olarak kasaplık yaptığını belgelemek

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

- Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde nüfus cüzdanı, diploma ve iş tecrübesini gösterir belgeler ile birlikte bulundukları yerdeki İşkur İl veya Şube Müdürlüğüne başvurabilecekleri gibi www.iskur.gov.tr adresinden de başvurularını yapabileceklerdir..

- Eğitim ve tecrübe ile ilgili belgeler nihai listeler oluştuktan sonra işverene takdim edilecektir. Yanlış beyanda bulunarak nihai listeye girenler listeden çıkarılacak sıradan diğer kişiler nihai listeye eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumludur. Türkiye İş Kurumuna bu konuda hiçbir sorumluluk yüklenmeyecektir.

- Merkezi sınavdan muaf olan kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adayların isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiler, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Noter huzurunda yapılacak olan kura çekiminin yeri ve zamanı işveren tarafından başvuran adaylara bildirilecektir.

- Kurada seçilen adaylara, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.