(Çiçekdağı) Köseli Belediyesi özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 25 Temmuz 2008 07:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
(Çiçekdağı) Köseli Belediyesi özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi statüde özürlü işçi alınacaktır.

Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr. internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Sıra No Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
1 Kırşehir İl Müdürlüğü (Çiçekdağı) Köseli Belediye Başkanlığı Özürlü Beden İşçisi (Genel) 1 İlköğretim (İlkokul veya Ortaokul) Herhangi bir Kamu Kurum veya Kuruluşunda en az 1 yıl çalışmış olmak

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

21/8/2008 tarihinde Belediye Meclis Toplantı salonunda saat 11.00?da noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. İsteyenler belirtilen yerde, gün ve saatte Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimini izleyebilirler. Kura çekimi sonrası İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü/mülakat zamanı talebi veren Kamu Kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Öncelikliler durumlarına ilişkin açıklayıcı belge asılları ile birlikte Türkiye İş kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

-Yanlış beyanda bulunarak nihai listelere girenler listelerden çıkarılacaktır. Yanlış beyandan kişilerin sorumlu olacağı, Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemeyeceği hususlarının bilinmesi gerekmektedir.