Marmaris Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 24 Temmuz 2008 10:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Marmaris Belediyesi eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Muğla İl Müdürlüğünden :

Hizmet alanımızda faaliyetini sürdürmek olan işyerlerinden Marmaris Belediye Başkanlığına daimi statüde ?Eski Hükümlü? işçi alınacaktır.

(Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı Cinsiyet Es. Hük. Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Muğla Marmaris Belediye Başkanlığı Erkek/ Kadın Eski Hükümlü Büro Memuru (İşçi) 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu  

- Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartların uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Durumu talep şartlarına uyanlar ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet sitemize üye olmak suretiyle başvuru yapabilirler.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puan alanlardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde düzenlenecek olan Nihai Listeler de yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgelerle birlikte Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin İki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

-İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Başvuru şahsen yapılacak ise, Diploma, Nüfus Cüzdanı, KPSS Sonuç belgesinin aslı veya fotokopisi İŞKUR personeli tarafından görülecektir.