İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. Genel Müdür Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Ağustos 2020 11:31, Son Güncelleme : 28 Ağustos 2020 11:34
Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. Genel Müdür Alım İlanı

ŞANLIURFA TURİZMİ GELİŞTİRME A.Ş. GENEL MÜDÜR BAŞVURU İLANI

Son dönemde Göbeklitepe'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmesi, yeni arkeolojik alanların ziyaretçilere açılması kentsel ve bölgesel altyapı iyileştirmeleri ile birlikte turizm sektörü önemli bir ivme yakalamış bu kapsamda Şanlıurfa'nın farklı turizm çeşitlerinde bir merkeze dönüşmesi beklenmektedir.

Turizmde rekabet edebilirliği geliştirmek ve Şanlıurfa'nın ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla, 2018 yılında kentin destinasyon yönetimi, turizm yönetişimi, stratejik planlama ve pazarlama kapasitesini güçlendirmek amacıyla Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. kurulmuştur. ŞTGAŞ Şanlıurfa'yı Türkiye'deki önde gelen kültürel ve inanç turizm destinasyonu haline getirmeyi vizyon edinmiştir. Kar amacı gütmeyen, 17 ortaklı bir yapı kurulan ŞTGAŞ'ın ortakları Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, ilçe belediyeleri, özel sektör kuruluşlarının ve turizm sektörü/endüstrisi kurumlarının temsilcilerinden oluşmaktadır.

Pozisyon

Genel Müdür

Başvurular

Genel sorular için [email protected] e-posta adresinden lütfen iletişime geçiniz. Başvurular, www.gelbasla.com adresinde açılan ilan üzerinden veya ayrıntılı özgeçmiş, niyet mektubu ve diğer kanıtlayıcı belgeler (SGK Dökümü, Çalışma Belgesi, YDS veya eşdeğeri dil puanı) ile birlikte [email protected] adresine mail yoluyla gerçekleştirilmesi gerekmektedir. E-posta yoluyla başvurmanız durumunda konu kısmına lütfen "ŞTGAŞ Genel Müdür Başvurusu" yazınız. Son başvuru tarihi, çalışma günü sonu, 11 Eylül 2020'dir. Yalnızca listeye alınan başvuru sahipleri ile mülakat için iletişime geçilecektir.