Çorum Laçin SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 17 Ağustos 2020 11:17, Son Güncelleme : 17 Ağustos 2020 11:18
Çorum Laçin SYDV Personel Alım İlanı
ÇORUM/LAÇİNVakfı, BÜRO GÖREVLİSİ İlanı (1Kişi)
İlan No: 1158247 Son Başvuru: 28.08.2020 Evrak Son Teslim: 31.08.2020 Çalışma Şekli: BELİRSİZ SÜRELİ

- İLAN ŞARTLARI -

1 - Bilgisayar programlarını kullanabiliyor olmak. (Word, Excel vb. Ofis Programları) 2 - ) 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi mezunları ile Fen Edebiyat Fakültelerinin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık, Tarih, Türk Dili ve Edebiyat ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olanlar. 3 - En az B sınıf 4 - Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 5 - 1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 2) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 30 yaşını doldurmamış olmak. 3) Askerlik görevini yapmış veya askerlikten muaf (askerliğe elverişsiz) olmak.(Askerlik durumu tecilli olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.) 4) Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 5) Türk Ceza Kanunu'nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. 6) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak. 7) Personel Alımında ÖSYM tarafından 2018 ve 2019 yıllarında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı Puan türü (KPSS) 3(üç) puan türünden en az 60 puan almış olmak. 8) Çorum il sınırları dahilinde en az 6 ay süreyle ikamet ediyor olmak. 9) Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel ve ruhsal hastalık ya da engeli bulunmamak. 10) İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti Tarafından; yabancı dil bilmek, işaret dili bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlar da aranabilir. 11) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 12)sınava kanan adaylardan sözleşme aşamasında, görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu. 13) Vakfımızda en az 5 (beş) yıl çalışmayı taahhüt etmek, 5 yıl zarfında işi bırakması durumunda 40.000(kırkbin) TL Vakfımıza tazminat ödeyeceğine dair noterden tasdikli taahhütname imzalanacaktır.

İlan için istenen bütün şartları taşıdığımı kabul eder ve bu şartları belgelendireceğimi taahhüt ederim. - ÖNEMLİ HATIRLATMA -
  • Başvuru yapacak adaylar aktif ilanlardan sadece bir tanesine başvuru yapabilir.Başvuru yapılan ilan mülakat sürecini tamamladıktan sonra aday başka bir ilana başvurulabilecektir.
  • Başvurunuzun geçerli olması için internet üzerinden başvurunuzu yaptıktan sonra ilan için istenen belgeleri başvuru süresi dolmadan başvuru yaptığınız ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaştırmanız gerekmektedir. Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.