İstanbul Altın Borsası Eski Hükümli İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Temmuz 2008 09:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Altın Borsası Eski Hükümli İşçi Alım İlanı
Türkiye İş Kurumu Beyoğlu Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi eski hükümlü işçi alınacaktır

Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Statüsü Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Beyoğlu Şube Müdürlüğü İstanbul Altın Borsası Elektrik Teknisyeni 1 Eski Hükümlü EMEL-Teknik Lise-Anadolu Meslek-Çok Programlı Liselerin Elektrik-Elektronik, Elektrik Bölümü Mezunu  

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

-Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS sonuç belgesi ile www.iskur.gov.tr internet adresinden veya İl ve Şube Müdürlüklerimizden şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

-Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

-Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

-Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

-İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

> <