İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İzmir Tersanesi Komutanlığı İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Temmuz 2008 09:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Tersanesi Komutanlığı İşçi Alım İlanı
Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi kadrolu eleman alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir

Talep No Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Cinsiyet Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
1 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Naldöken Kadın/Erkek Elektrikçi 8 Mesleki Eğitim veren liselerin; Elektrik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümlerinden mezun olmak 1-Elektriğin üretimi, nakli ve dağıtımı işleri, elektrik bakım ve onarım işleri yapar 2-Hareket halinde bulunan makine, motor ve aksamı ile transmisyon tertibatının yağlanması, tamiri ve temizlenmesi gibi işler ve benzeri işleri yapar.
2 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Naldöken Kadın/Erkek Elektronikçi 9 Mesleki Eğitim veren liselerin; Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Telekomünikasyon, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümlerinden mezun olmak 1-Gemi ve fabrikalarda elektronik sistem ve cihazlarının onarımı, elektronik cihazlara ait elektrik motoru, kablo çekim ve döşeme faaliyetleri ile her türlü mekanik işlemleri yapar. 2- Telsiz, TV. gibi her türlü iletişim araçlarının yapım, bakım ve onarım işlerini yapar 3-Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar
3 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Naldöken Kadın/Erkek İş Makineleri Operatörü (Ağır) 1 Mesleki Eğitim veren liselerin; İş Makineleri Operatörlük/İş Makineleri (Bakım-Onarım) bölümlerinden mezun olmak 1-Ehliyet Gereksinimi: E-G (Birlikte) 2- MEB.lığı onaylı Kreyn . Forklift Kullanma sertifikası. 3-Her türlü el aletlerini kullanır. 4-Motor söküm ve montajı işlerini yapar. Test ve tecrübeleri yapar. 5-Yükleme ve boşaltma sistemlerini bilir.
4 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Naldöken Kadın/Erkek Metal İşleri İşçisi 30 Mesleki Eğitim veren liselerin; Metal İşleri, Metal teknolojisi, Gemi İnşaa bölümlerinden mezun olmak 1-Ağır saç levhaları bağlama, perçinleme ve presleme işleri ile kalafat işleri, kara, deniz ve hava taşıtlarının tamir ve imalinde kullanılan malzemenin özellikleri itibariyle bir kişi tarafından idare edilemeyen işleri yapar. 2-Soğuk demircilik ve her türlü kaynak işleri (Oksijen, elektrik, punta ve dikiş kaynağı) yapar. 3-Düşme kayma tehlikesi olan yükseklerde yapılan her türlü işleri yapar 4-Her türlü el aletlerini kullanır.
5 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Naldöken Kadın/Erkek Motorcu 5 Mesleki Eğitim veren liselerin; Motor, Gemi Makinaları Bölümlerinden mezun olmak 1-Her türlü el aletlerini kullanır. 2-Motor söküm ve montajı işlerini yapar 3-Motor test ve tecrübeleri yapar.
6 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Naldöken Kadın/Erkek Sıhhi Tesisatçı 5 Mesleki Eğitim veren liselerin; Sıhhi Tesisat, Tesisat Teknolojisi bölümlerinden mezun olmak 1-Her türlü el aletlerini kullanır. 2-Söküm ve montajı işlerini yapar. 3-Test ve tecrübeleri yapar.
7 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Naldöken Kadın/Erkek Tesviyeci 8 Mesleki Eğitim veren liselerin; Tesviye, Torna-Tesviye bölümlerinden mezun olmak 1-Demir tel ve çubuktan malzeme imalatı (Çivi, zincir, vida vb. gibi) işleri yapar. 2-Altın, gümüş, bakır, prinç , alüminyum ve benzeri malzemeden eşya imalatı işlerini yapar. 3-Muharrik kuvvetle işleyen tam otomatik soğuk şekillendirme tezgahlarındaki işleri yapar. 4-Metalden matbaa harfi imali ve klişe imali işleri yapar.
8 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir Tersanesi Komutanlığı Naldöken Kadın/Erkek Tezgah Bakım ve Onarımcısı 1 Mesleki Eğitim veren liselerin; Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümlerinden mezun olmak 1-Her türlü el aletlerini kullanır. 2-Motor söküm ve montajı işlerini yapar 3-Motor test ve tecrübeleri yapar.

Aranan Genel Şartlar

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine,

-Türk vatandaşı olmak.

-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

-Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (2004 veya 2006 KPSS sınavından ilgili bölüm mezunları için KPSSP94 puan türünden 60 ve üzeri puan alanlar) İl ve Şube Müdürlüklerimizden şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresinden başvurabilirler.

-Aynı işyerinin birden fazla talebinin ilan edilmesi halinde durumları talep şartlarına uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

-Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

-Nihai listelere girenler (Puanlı ve Öncelikli); Talepte belirtilen eğitim, tecrübe vb. belgeleri: işverene (gerektiğinde İşkur?a) takdim edecek, yanlış beyanda bulunanlardan nihai listelere girenler nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listeye eklenecektir ve bundan yanlış beyanda bulunan kişiler sorumlu olacaktır. Kuruma bu hususlarda hiçbir sorumluluk yüklenilmeyecektir.

-Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine sunacaklardır. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

-Müracaatçılar İzmir İl sınırları içinde oturmayı taahhüt eder, M.S.B. bağlısı işyerlerinin ihtiyaçları doğrultusunda işçiler başka illere geçici sürelerle gönderilebileceklerdir.

> <