Erzurum Palandöken Belediyesine Eski Hükümlü İşçi(Telsiz Operatörü) Alım İlanı

İlan Giriş : 07 Temmuz 2008 09:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erzurum Palandöken Belediyesine Eski Hükümlü İşçi(Telsiz Operatörü)  Alım İlanı
Türkiye İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine daimi Statüde Eski Hükümlü eleman alınacaktır. Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde şahsen İl/Şube Müdürlüklerine veya www.işkur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Erzurum İl Müdürlüğü Palandöken Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Telsiz Operatörü 1 İlköğretim Mezunu - İş ; Sabit Merkez Telsizli, El Telsizi, Araç Telsizi kullanımı, - Herhangi bir Kamu Kuruluşunda en az 5 (beş) ay çalışmış olduğunu belgelemek, - İlgili meslekte 4000 serisi cihazların kullanımı konusunda eğitim almış olmak ve aldığı eğitimi belgelemek.

Yukarıda talebe müracaat edecek adayların dikkatine;

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde şahsen İl/Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

- Gerekli belgeler sözlü sınav/mülakat esasında talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından istenecektir.

- İlgili Kamu Kurum ve Kuruluşunca Türkiye İş Kurumunun gönderdiği listeler esas alınmak suretiyle talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde Noter huzurunda Kur?a çekimi yapılacaktır.

- Merkezi sınavdan muaf kişiler (Öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre Talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- Son Müracaat tarihi resmi tatile veya hafta sonu tatiline rastladığından bir sonraki işgünü içerisinde müracaat edebileceklerdir.

- Kura çekemi 28/7/2008 günü saat 10.30 da Palandöken Belediyesi Meclis Salonunda yapılacaktır.

- Yanlış beyanda bulunarak nihai listeler girenler listelerden çıkarılacaktır. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacağı, Kurama hiçbir sorumluluk yüklenmeyeceği hususlarının bilinmesi gerekmektedir.

- İş yerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

> <