Türk Alman Üniversitesi 39 güvenlik ve temizlik görevlisi alacak

İlan Giriş : 13 Temmuz 2020 00:50, Son Güncelleme : 13 Temmuz 2020 00:53
Türk Alman Üniversitesi 39 güvenlik ve temizlik görevlisi alacak

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden:
SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI İLANI
Türk-Alman Üniversitesi bünyesinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu esasları kapsamı ile "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden tabloda dağılımı gösterilen şekilde "Sürekli İşçi" alınacaktır.

A- GENEL SARTLAR:
1. Türk vatandasi olmak.
2. Kamusal haklari kullanmaktan yoksun birakilmamis olmak.
3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaslilik veya malullük ayligi
almiyor olmak.
4. Askerlik ile ilisigi olmamak,
5. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmis veya hükmün açiklanmasinin geri birakilmasina karar verilmis olsa bile;
a. Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahküm olmamak.
b. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahküm olmamak.
c. Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.
6. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek.
7. Kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular pdb.tau.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir.
Kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara her hangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilan tebligat yerine geçecektir.
B- BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ
1. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden 13.07.2020 -17.07.2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.
2. Online başvurular dışında şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
3. Her aday ilan edilen kadrolardan, listede yer alan sadece bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
4. İlana başvurular İstanbul İli Beykoz, Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe veya Ataşehir ilçelerinden birinde ikamet etmek şartını taşıyan kişiler tarafından yapılabilecektir.
C- NOTER KURA İŞLEMLERİ
1. Noter kura çekimi 24.07.2020 günü saat 10:00'da Türk-Alman Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir. Adaylar istemeleri halinde Üniversitemiz web ana sayfasından (www.tau.edu.tr/) adresinden kura çekimini canlı olarak izleyebilecektir. COVİD-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla kuranın yapılacağı salona herhangi bir aday alınmayacaktır.
2. Noter tarafından, açık iş sayısının 4 (dört) katı oranında asil ve açık iş sayısının 4 (dört) katı oranında yedek aday belirlenecektir.
3. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in 5 inci maddesinde belirtilen "işe göndermede öncelikli olanlar" işe yerleştirmede başvuran lehine tek başına bir hak teşkil etmeyecektir.
D- SÖZLÜ MÜLAKAT İŞLEMLERİ
1. Noter tarafından seçilen ve "asil aday" listesinde yer alan adaylar, genel kültür, genel yetenek, mesleki bilgi ve becerilerine ilişkin 05-07.08.2020 tarihlerinde Üniversitemiz Rektörlük
Binasi Toplanti Salonu'nda saat: 09:30'dan itibaren sözlü mülakata sira ile alinacaklardir. Mülakat neticesinde Sinav kurulunca açik is sayisi kadar asil ve açik is sayisi kadar yedek aday belirlenecek olup, sonuçlar 11.08.2020 tarihi mesai bitimine kadar http://pdb.tau.edu.tr internet sitesi üzerinden duyurulacaktir.
Sözlü Mülakat Tarihleri Temizlik Hizmetleri
(Mülakatlara katilimlarda maske takilmasi zorunludur.) 05.08.2020
Bakim ve Onarim Hizmetleri : 06.08.2020
Koruma ve Güvenlik Hizmetleri : 07.08.2020
E- BELGE TESLIMI
Noter kurasi sonucu asil listede yer alan adaylarin 28.07.2020-29.07.2020 ve 04.08.2020 günleri mesai bitimine kadar asagidaki belgeleri Rektörlük binasi Personel Daire Baskanligi'na teslim etmesi gerekmektedir.
1. Kimlik Karti / Nüfus Cüzdani Fotokopisi
2. Ikametgah (E-devlet üzerinden alinabilir)
3. Askerlik Durum Belgesi (E-devlet üzerinden alinabilir)
4. SGK Hizmet Dökümü (E-devlet üzerinden alinabilir)
5. Adli Sicil Kaydi (E-devlet üzerinden alinabilir)
6. Diploma fotokopisi (asli ile birlikte)
7. Koruma ve Güvenlik Görevlisi için;
a. Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikasi ve Güvenlik Kimlik Karti fotokopisi (asli ile birlikte)
b. Tam tesekküllü Saglik Kurulu (Heyet) Raporu,
8. Temizlik ve Bakim Onarim Hizmetleri için "Saglik Raporu",
Sözlü mülakat sonucu yedek aday listesinde yer alanlar belge teslimi yapmayacaklardir.
F- BASVURULARIN DEGERLENDIRILMESI, SONUÇLARI VE ISE BASLAMA
1. Atama hakki kazanan ancak ise baslamayanlar ile atanma sartlarini tasimadigi sonradan anlasilarak ise baslatilmayanlarin yerine, yedek listenin ilk sirasindaki kisiden baslanmak suretiyle yerlestirme yapilacaktir.
2. Deneme süresi iki ay olup, deneme süresi içinde basarisiz olanlarin is akdi feshedilecektir.
3. Müracaat sonunda gerçege aykiri belge ya da beyanda bulunan adaylar hakkinda yasal islem yapilacak olup, atamalari yapilmis ise atamalari iptal edilecektir. Üniversitemiz tarafindan kendilerine herhangi bir ödeme yapilmis ise yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.
4. Yedek olarak atanmaya hak kazanan adaylar asil adaylarin tasidigi sartlari yerine
getirmelidir.
5. Göreve baslamaya hak kazananlarin asil adaylarin sonuçlari 11.08.2020 tarihi mesai bitimine kadar http://pdb.tau.edu.tr internet sitesinden ilan edilecektir. Adaylara ayrica bir tebligat yapilmayacaktir.
6. Yapilan sözlü mülakat sonucunda asil olarak belirlenenlerin, yazili tebligat yapilmak
suretiyle göreve baslamalari saglanacaktir. Ilanen duyurulur.
5202/1-1