Kafkas Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Haziran 2008 10:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kafkas Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile 28 Haziran 2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve Üniversitemiz Hastanesi (Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi) nde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alınacaktır.

Aşağıda belirtilen unvanlar için KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla ilan edilen kadro sayısı kadar sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapılacaktır.

ÜNVANI ADEDİ SÖZLEŞME TAVAN ÜCRET (BRÜT) ARANAN NİTELİKLER

Hemşire 4 1.219 YTL.(*) Hemşirelik Lisans mezunu olmak şartı aranacaktır. Endoskopi, CPR ve Yoğun bakımda 2 Yıl tecrübesi olanlar tercih edilecektir.

Ebe 1 1.155 YTL (*) Ebelik Önlisans mezunu olmak şartı aranacaktır.

Laborant 1 1.155 YTL. (*) Laboratuvar, Sağlık laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar Önlisans Proğramlarının birinden mezun olmak şartı aranacaktır.

Tıbbi Sekreter 2 910 YTL. (*) Sağlık Meslek Liselerinin Tıbbi Sekreterlik, Bölümü mezunu olmak

Anestezi Teknikeri 1 1.210 YTL Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Bölümü Mezunu olmak.

Tekniker (Biyomedikal) 1 1.255 YTL. Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Önlisans Proğramından mezun olmak. En az 5 Yıllık tecrübesi olanlar tercih edilecektir.

Röntgen Teknikeri (Radyoloji) 1 1.210 YTL (*)Önlisans Radyoloji Bölümü mezunu olmak. Tomografi ve MR tecrübesi olan tercih edilecektir.

Acil Tıp Teknisyeni 1 985 YTL Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği Bölümünden mezunu olmak.

(*) KPSS sıralamasında eşit puanlı olan adaylardan Araştırma ve Uygulama Hastanelerinde çalışmış olanlar tercih edilecektir.


BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANILAN GENEL ŞARTLAR

1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesinde belirtilen genel şartlar;

a) Türk Vatandaşı olmak

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak

c) Teksirli suçlar hariç ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlara zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolaylı hükümlü bulunmamak

d) Erkekler için askerlik yapmış veya tecilli olmak.

e) 2004 ve 2006 KPSS (B) grubu sınavlarından herhangi birine girmiş olmak

f) Başvuru itibariyle 18 yaşından küçükler için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değişik 40.maddesinin 2.fıkrası gereğince kaza-i rüşt kararı veya onaylı örneği istenecektir.

g) 657 sayılı Devlet memurları Kanunu'nun 53.maddesi hükümleri saklı kaymak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

.BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

İstenilen Belgeler :

1- Başvuru dilekçesi (www.kafkas.edu.tr) adresimizden çıktı alınıp doldurulacaktır.

2- 2004 veya 2006 KPSS (B) grubu sınavlarından herhangi birinden alınmış olan KPSS Sonuç Belgesi fotokopisi.

3- Mezuniyet belgesi aslı veya onaylı sureti.

4- Nüfus Cüzdanın tasdikli örneği.

5- 2 adet fotoğraf

- İsteklilerin; bu ilanın Gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 nci günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz www.kafkas.edu.tr adresindeki web sayfasından örnek başvuru dilekçesinin çıktı alınıp doldurulduktan sonra istenilen belgeler (Noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Personel Daire Başkanlığınca onaylanacaktır.) ile birlikte Rektörlük Yazı İşleri (evrak kayıt) birimine müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Müracaat tarihleri Üniversitemiz www.kafkas.edu.tr adresinden ayrıca duyurulacaktır.

- Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri KPSS sonuç belgeleri ÖSYM Başkanlığından kurumumuzca teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı herhangi bir belge sunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

- Adaylar isim listesi başvuru tarihini izleyen en geç 1 hafta içerisinde KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre Üniversitemiz www.kafkas.edu.tr adresinde ilan edilecek ve her bir kadro için en yüksek puandan başlanmak üzere kadro sayısı kadar atama yapılacaktır, puan eşitliği halinde unvanlar karşısında belirtilen özelliği taşıyan adaylar tercih edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

- Üniversitemiz www.kafkas.edu.tr adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için en geç 10 gün içerisinde Kafkas Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

ATAMASI YAPILACAK ADAYLARIN AŞAĞIDAKİ BELGELERİ HAZIRLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

1 - Sabıkasızlık belgesi (Cumhuriyet Başsavcılığından)

2 - Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden)

3 -İkametgah Belgesi

4 -Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

5- 6 Adet Fotoğraf.